Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academia Rapid a trecut de Dinamo şi se pregăteşte de derby-ul cu CSA Steaua! Câţi fani crede Daniel Niculae că vor fi pe Naţional Arena

Academia Rapid a trecut de Dinamo şi se pregăteşte de derby-ul cu CSA Steaua! Câţi fani crede Daniel Niculae că vor fi pe Naţional Arena

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid s-a impus în partida cu CS Dinamo, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind reuşit de Nicolae Grigore în minutul 54 al partidei.

La final, Daniel Niculae s-a declarat mulţumit de rezultat, în condiţiile în care giuleştenii au învins echipa care împiedicase CSA Steaua (2-2) în urmă cu puţin timp.

Atacantul se gândeşte deja la marele derby cu CSA Steaua, programat pe 14 aprilie. Până atunci, Academia Rapid întâlneşte AFC Comprest Gim.

Niculae se aşteaptă ca la meciul cu CSA Steaua în tribunele Naţional Arena să fie peste 20.000 de spectatori, majoritatea rapidişti.



"Greu, greu. Ne aşteptam să fie o partidă dificilă, ştiţi foarte bine ca este foarte greu de jucat pe acest teren, sunt o echipă destul de buna, atât în deplasare, dar cu atat mai mult acasă. Vedeţi, suprafaţa nu e una care să ne avantajeze pe noi, este un teren destul de strâmt, îngust, un teren cu o suprafaţă sintetica... Peretele este foarte aproape şi riscăm să ne accidentăm.

Una peste alta cred că am reuşit să facem o partidă bună, am dovedit că suntem echipa mai buna şi cred că merităm cu prisosinţă cele trei puncte.

Cred eu că dacă reuşeam să înscriem în prima repriză, la multele ocazii pe care le-am avut, ne-am fi făcut meciul mai uşor. Aşa a trebuit să intrăm în a doua repriză şi aţi vazut, a fost un meci de care pe care. Chiar daca noi l-am controlat, însă nu ne-am creat foarte multe ocazii în a doua repriză.

Important este că am câştigat cele trei puncte şi că vedem la meciuri ceea ce lucrăm săptămână de săptămână la antrenamente.

Momentan noi suntem (n.r. adevăratul Rapid). Jucăm cu emblema Rapidului, noi avem palmaresul închiriat, sperăm să se rezolve odată şi odată şi cu personalitatea juridică, să ne luăm palmaresul şi să ne vedem de drumul nostru, pentru că sperăm ca drumul nostru să se opreasca în prima ligă şi acolo să redevenim ceea ce pânâ nu demult a fost Rapidul acesta.

Cred că biletele vor fi puse la liber. Vom avea la dispoziţie noi o peluză şi ei o peluză... Cu cât mai mulţi spectatori, cu atat mai mare satisfacţia, pentru că sunt două echipe de liga a patra, două echipe iubite, două echipe de tradiţie, aduc cred eu peste 20.000 de spectatori pe Arena Naţională
", a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel niculaedinamoacademia rapid. csa steaua 

viewscnt
Articole similare