Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica Clinceni, al doilea eşec în Liga I. Ilie Poenaru îşi taxează proprii jucători: „Nu sunt atenţi, nu se informează”

Academica Clinceni, al doilea eşec în Liga I. Ilie Poenaru îşi taxează proprii jucători: „Nu sunt atenţi, nu se informează”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a impus contra celor de la Academica Clinceni, scor 2-1, într-o partidă disputată la Călăraşi, contând pentru etapa a doua din Liga 1.

Academica Clinceni a marcat un singur gol din penalty, în minutul 69 prin jucătorul Bautista.

Antrenorul Academicii, Ilie Poenaru a vorbit despre a doua înfrângere a echipei sale din noul sezon de Liga I.

Am jucat de la egal la egal în multe momente, dar trebuie să recunoaştem că CFR are un plus faţă de noi şi ca ritm, şi fizic”

„Din păcate nu suntem atenţi, ne pierdem oamenii din marcaj. O centrare venită din zonă laterală, ne uităm după minge şi apar oameni pe bara a doua, cum a apărut Latovlevici...nu comunicăm, nu ne informăm. Am jucat de la egal la egal în multe momente, dar trebuie să recunoaştem că CFR are un plus faţă de noi şi ca ritm, şi fizic.

Valoarea lor individuală nu are rost să mai vorbim. Cred că am făcut un meci bun, astăzi am arătat mult mai bine ca în partida cu Sepsi. E îmbucurător că am crescut, trebuie să mergem pe aceeaşi linie. Din păcate sunt faze trase la indigo şi cred că e chestie de informare.

Acum vine Dinamo...Dar, jucătorii trebuie să-şi facă datoria, să fie profesionişti”

Avem nevoie de mai multe ocazii, iar când vom ajunge la acest nivel, vom fi o echipă mult mai bine. Am avut şi două etape grele, cu două echipe care se bat la Cupele Europene, care investesc mult. Acum vine Dinamo...Dar, jucătorii trebuie să-şi facă datoria, să fie profesionişti.

Avem nevoie de o victorie, dar trebuie să recunoaştem că CFR ne-a dominat, au avut un plus peste noi. Deocamdată nu avem ritmul lor, iar lipsa de prospeţime, oboseala...eşti supus greşelii”, a declarat, după meci, Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenarucfr cluj 

viewscnt
Articole similare