Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica Clinceni este pe ultimul loc în Liga 1, dar Adrian Falub are speranţe. ”Mereu am fost în situaţiile astea, pentru mine nu e ceva nou!”

Academica Clinceni este pe ultimul loc în Liga 1, dar Adrian Falub are speranţe. ”Mereu am fost în situaţiile astea, pentru mine nu e ceva nou!”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 0-0, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat, marţi, pe teren propriu, la Giurgiu, cu FC Voluntari.

La finalul meciului, Adrian Falub, antrenorul de la Clinceni, a declarat că jucătorii lui nu au stat bine din punct de vedere fizic. De asemenea, el nu se teme de situaţia actuală în care este echipa şi a precizat că niciodată nu a fost la un club unde toate lucrurile mergeau bine. 

”Mereu am fost în situaţiile astea, pentru mine nu e ceva nou!”

”Adversarii ne-au pus în dificultate de multe ori, au început meciul mult mai bine decât noi. N-am reuşit să recuperăm mingea deloc în terenul lor. Apoi am echilibrat jocul, cred că este un rezultat echitabil, dar ocaziile cele mai mari le-am avut noi. Puteam câştiga, dar cred că este un rezultat care trebuie să ne mulţumească, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună.

Ca moral, nu stăm rău, am avut motivaţie, am vrut să câştigăm, dar atât am putut azi. Din punct de vedere fizic, nu suntem în cea mai bună formă. E dificil să jucăm din trei în trei zile. N-am avut prospeţime când am recuperat mingea.

Trebuie să recuperăm jucătorii din punct de vedere medical, Patriche, Gabra, Moulin. Avem şi suspendaţi, ne aşteaptă un meci greu cu Chindia. Nu îmi e frică, dacă ai frică, n-ai ce să cauţi la fotbal. Mereu am fost în situaţiile astea, pentru mine nu e ceva nou. N-am fost niciodată la o echipă la care toate lucrurile erau bune. Am fost unde nu erau bani, situaţia din clasament era grea. Am vrut să antrenez, dar n-am avut privilegiul să aleg, echipele m-au ales”, a spus Adrian Falub, la finalul meciului. 

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte.

Academica Clinceni rămâne pe locul 16, ultimul, cu 11 puncte, la un punct de Dinamo, de pe locul 15, la patru de FC U Craiova, de pe locul 14, şi la şase de CS Mioveni, de pe locul 13.

Afla mai multe despre: liga 1-clinceni-voluntari 

viewscnt
Articole similare