Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Academica Clinceni - FC Argeş 0-1. Turda a dat lovitura pe finalul partidei din pasa lui Cristi Dumitru

VIDEO Academica Clinceni - FC Argeş 0-1. Turda a dat lovitura pe finalul partidei din pasa lui Cristi Dumitru

Superliga

Comentarii

FC Argeş a învins-o pe Academica Clinceni, cea care a jucat pe teren propriu pe stadionul din "Ştefan cel Mare". Turda a marcat pe finalul partidei, din pasa lui Cristi Dumitru. Academica Clinceni rămâne cu două puncte pe ultimul loc, în timp ce FC Argeş a urcat pe locul al optulea, cu 13 puncte.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FC Argeş 0-1 (Turda 86)

Echipele de start:

  • Academica Clinceni: Dobre - Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu - Cascini - Kazlauskas, Moulin, Omoh, Goma - Vellios
  • Rezerve: E. Păun, Chandarov, Gavra, Vanzo, Ventura, De Amorim, Cioiu, Dumitrache, L. Filip
  • FC Argeş: Greab - Tofan, J. Miguel, Turda, Piţian - Meza Colli, Raynov - C. Dumitru, I. Şerban II, De Jonghe - C. Tănase
  • Rezerve: Croitoru- Moisie, Muşat, Dumitraşcu, Palic, Boldor, Viana, Teles, Arias

Min. 90+4 Finalul partidei. 

Min. 86 GOOOL FC Argeş! Turda a marcat cu capul după o acţiune a lui Cristi Dumitru. 

Min. 65 Moulin ratează şi el şansa de a deschide scorul. 

Min. 56 Clinceni, aproape de a marca. 

Min. 42 Cristi Dumitru trece lângă deschiderea scorului, după o fază frumoasă a oaspeţilor. 

Min 3. Goma primeşte o centrare din corner, însă devierea lui trece peste poartă.

Min 1. A început partida.


Academica Cliceni va primi vizita lui FC Argeş, duminciă, de la ora 13:30. Pentru prima oară de mai bine de trei ani şi jumătate, formaţia ilfoveană nu va mai fi condusă de Ilie Poenaru, tehnician ce a părăsit clubul şi a semnat cu Gaz Metan Mediaş.

În locul său va activa John Ene, care a mai condus clubul în 2016. Acesta a fost instaurat ca interimar, iar conducerea va decide dacă va merge pe mâna sa încontinuare în funcţie de rezultatele din etapele ce urmează.

După ce a prins play-off-ul în ultima stagiune, Clinceni este favorită la retrogradare. Formaţia ilfoveană nu e singura revelaţie din ultima stgiune care dezamăgeşte în noul sezon însă, cu adversara de duminică, FC Argeş, întro situaţie asemănătoare.

Deşi lucrurile nu stau la fel de rău la Piteşti, Andrei Prepeliţă anunţa că obiectivul echipei este de a prinde play-off-ul, iar argeşenii deja sunt semnificativ în urma primelor şase. Cinci puncte îi desparte pe băieţii lui prepeliţă de UTA, ocupanta ultimului loc de play-off, iar fără Malele, echipa nu arată aceeaşi potenţă ofensivă.

Mai multe variante au fost încercate în atacul lui FC Argeş, însă elveţianul pare de neînlocuit până acum. După ce anunţase conducerea că va rămâne, Malele s-a răzgândit şi a plecat în Arabia Saudită, lăsându-i cu ochii în soare pe conducătorii formaţiei piteştene.

Afla mai multe despre: liga 1academica clincenifc argeşlive clinceni argeş 

viewscnt
Articole similare