Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB a făcut cu instrucţie de front cu Academica Clinceni. Victorie la scor de neprezentare înaintea derby-ului cu Dinamo

VIDEO | FCSB a făcut cu instrucţie de front cu Academica Clinceni. Victorie la scor de neprezentare înaintea derby-ului cu Dinamo

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut fără probleme cea de-a patra victorii a sezonului în Liga 1. Pe stadionul din Călăraşi, echipa lui Bogdan Argeş Vintilă s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa nou-promovatei Academica Clinceni. Roş-albaştrii sunt acum pe locul 8, cu 14 puncte. În schimb, echipa lui Poenaru are nouă puncte şi ocupă poziţia a 13-a.

FINAL | Academica Clinceni - FCSB 0-3 (Fl. Tănase 12', Fl. Coman 66' şi Moruţan 80')

Min. 87: Ratare incredibilă a lui Vână, care trage în bară.

 

Min. 85: Bălgrădean apără şutul periculos al lui Vojtus.

Min. 81: Ratare mare Clinceni! Şut în bară al lui Merloi.

Min. 80: GOOOL FCSB!!! Moruţan marchează pentru 0-3. 

Min. 77: Ocazie mare a gazdelor! Buziuc şutează în plasa laterală.

Min. 66: GOOOL!!! FCSB îşi dublează avantajul prin Coman.

Min. 57: Florin Tănase cere penalty, dar arbitrul Feşnic lasă jocul să continue. 

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 44: Ocazie uriaşă a Clinceniului! Vojtus a trimis mingea în bară. 

Min. 41: Hora ratează o nouă ocazie importantă pentru FCSB.

Min 27: Ocazie imensă Florinel Coman din lovitură liberă! Mingea e scoasă de Vâlceanu de sub transversală.

Min. 14: Şut în bară al lui Florinel Coman!

Min. 12: GOOOL FCSB!!! Florin Tănase a deschis scorul!

Min. 12: Ocazie mare FCSB. Vâlceanu apără şutul periculos al lui Hora.

Min. 1: A început meciul!

ECHIPELE DE START

Clinceni: Vâlceanu - Matei, Chatziterzouglou, Patriche, Dobrescu - Cebotaru, Deretti - Achim(Barbu 60'), Popescu(Merloi 72'), Ilie(Buziuc 27') - Vojtus; Rezerve: Oliveira, Răuţă, Pîrvulescu, Barbu, Buziuc, Merloi, Nsiah

FCSB: Bălgradean - Creţu, Planic, Cristea, Panţâru - Popescu, Oaidă, Tănase - Man(Gnohere 62'), Coman - Hora(Moruţan 46'); Rezerve: Niga, Manea, Gnohere, Moruţan, Moutinho, Vînă, Chorbadzhiyski


FCSB a depăşit perioada slabă de sezon prin care a trecut, iar acum are patru meciuri consecutive fără înfrângere. Roş-albaştrii tocmai au obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei României, iar înaintea acestui rezultat au înregistrat două victorii şi o remiză în Liga I. Mai întâi, FCSB s-a impus cu 2-1, în partida cu FC Viitorul, apoi a câştigat la Universitatea Craiova şi a remizat alb cu liderul CFR Cluj.

De partea cealaltă, Academica Clinceni are şi ea o formă excelentă. În acest moment, ilfovenii au două victorii consecutive şi alte trei remize în Liga I. După egalurile cu Sepsi, Astra şi FC Botoşani, Academica Clinceni s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la FC Voluntari, apoi a câştigat şi partida cu Turris Turnu Măgurele, liderul din Liga a II-a, în 16-imile Cupei României.

Academica Clinceni - FCSB LIVE VIDEO, duminică, ora 17:00, Telekom Sport 1

"Avem nevoie de a aduna puncte şi prima oportunitate e în acest joc. Pare un meci uşor, dar nu e un meci uşor, e un meci dificil pentru că trebuie să ne concentrăm foarte bine şi să abordăm jocul ca şi cum am juca cu o echipă puternică, pentru că asta e cel mai greu, de montat jucătorii la meciurile considerate mai uşoare.

Trebuie să abordăm jocul foarte bine din punct de vedere mental. Nu ştiu dacă vreun jucător se gândeşte acum la meciul cu Dinamo. Primul meci la care trebuie să ne gândim este meciul cu Clinceni, pe care trebuie să-l câştigăm, sunt 3 puncte foarte importante. O victorie cu Clinceniul ar îndulci fanii şi ar aduce mai mulţi la meciul cu Dinamo.

Academica Clinceni - FCSB LIVE VIDEO, duminică, ora 17:00, Telekom Sport 1

Am un lot foarte mare şi trebuie să dau posibilitatea tuturor jucătorilor să joace. Şi atunci e clar că dacă intră unii, alţii trebuie să stea de o parte, dar asta nu înseamnă că îi menajez" , a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare