Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica Clinceni l-a achiziţionat pe Cristian Gavra

Academica Clinceni l-a achiziţionat pe Cristian Gavra

Academica Clinceni

Comentarii

Clubul Academica Clinceni a anunţat, sâmbătă, că a obţinut serviciile atacantului Cristian Gavra, în vârstă de 28 de ani.

Gavra a semnat un contract pe două sezoane.

“Este un pas important pentru mine. O şansă de a juca din nou la Liga 1. Mă bucur foarte mult că am ales acest proiect şi îmi doresc să avem multe momente de bucurie în acest sezon. Pe plan personal îmi doresc, în primul rând să fiu sănătos, să mă integrez cât mai repede în noul colectiv şi să revin cât mai repede la o formă bună de joc. După performanţa foarte bună din sezonul trecut, normal că accederea în playoff este principala dorinţă colectivă. Îmi doresc şi un parcurs foarte bun în Cupa României”, a declarat fotbalistul.

Cristian Gavra a înscris deja pentru Academica Clinceni, sâmbătă, în meciul amical cu CSA Steaua, scor 2-1. El a marcat ambele goluri ale învingătorilor.

În ultimii trei ani, Cristian Gavra a jucat la Universitatea Cluj, pentru care a marcat 28 de goluri în 72 de meciuri. A început fotbal la Gloria Arad, după care a făcut pasul la Academica Gheorghe Hagi şi inevitabil către Viitorul. A mai evoluat în Liga I şi pentru Gaz Metan Mediaş.

 

Afla mai multe despre: academica clincenicristian gavratransfer 

viewscnt
Articole similare