Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica Clinceni se află cu un picior în prăpastie: ”Zici că ne-am strâns ieri la o miuţă şi azi am venit să jucăm”. Dispute între fotbaliştii ilfoveni

Academica Clinceni se află cu un picior în prăpastie: ”Zici că ne-am strâns ieri la o miuţă şi azi am venit să jucăm”. Dispute între fotbaliştii ilfoveni

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni s-a făcut de râs luni, pierzând cu 5-0 duelul cu Farul Constanţa.

Farul Constanţa s-a dezlănţuit luni seara şi a obţinut una dintre cele mai mari victorii ale sale din ultimii ani. Dobrogenii s-au impus cu 5-0 în faţa Academicii Clinceni, într-o partidă în care fotbaliştii ilfoveni jucau de parca de abia se cunoscuseră prima oară.

Defensiva lui Ilie Poenaru a stat greşit în teren şi a fost victima unui Jefte Betancor foarte inspirat, care a dat un hat-trick înainte de a fi înlocuit. Adi Petre şi Enes Sali au profitat şi ei de apărarea slabă a formaţiei ilfovene, astfel că tabela arăta 5-0 la finalul partidei.

Răzavn Patriche, căpitanul Cliceniului şi unul dintre cei mai vechi jucători ai formaţiei, a vorbit despre umilinţa suferită cu Farul. Fundaşul a recunsocut că este ruşinat de rezultat şi i-a admonestat pe unii dintre colegii săi, considerând că nu şi-au făcut treaba în meciul de la Ovidiu.

Academica Clinceni se află cu un picior în prăpastie

E foarte ruşinos, zici că suntem o echipă care ne-am strâns ieri la o miuţă şi azi am venit sa jucăm. Atât timp cât nu avem curaj, jucăm numai pentru noi, nu avem cum să facem puncte.

Sunt foarte supărat, atât timp cât vii şi joci pentru tine, nu joci pentru echipă, nu bagi piciorul când trebuie, nu faci fault când trebuie, e dureros. Sunt colegii mei, dar trebuie să-şi dea seama că au venit să joace pentru echipă, nu pentru ei”, a declarat Răzvan Patriche.

Afla mai multe despre: academica cliceniilie poenarurăzvan patriche 

viewscnt
Articole similare