Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentare gravă pentru un jucător de la Juventus! Nu va mai juca în acest sezon şi ratează Campionatul European

Accidentare gravă pentru un jucător de la Juventus! Nu va mai juca în acest sezon şi ratează Campionatul European

Juventus

Comentarii

Juventus a câştigat duminică seară, în direct la Telekom Sport, derby-ul cu AS Roma, 2-1, dar a pierdut un jucător pentru restul sezonului. Este vorba chiar de marcatorul primului gol, Merih Demiral.

Fundaşul central turc a deschis scorul pe Olimpico, în minutul 3, dar aproximativ 15 minute mai târziu avea să părăsească terenul din cauza unei accidentări. Reacţia lui Demiral a transmis tuturor că este vorba despre o accidentare gravă, fotbalistul a părăsit terenul în lacrimi, chiar dacă Ronaldo a încercat să îl calmeze. 

Accidentare gravă pentru un jucător de la Juventus

Iniţial s-a crezut că Demiral a suferit doar o entorsă, însă pentru fundaşul în vârstă de 21 de ani s-a încheiat sezonul. El a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat de la genunchi, dar totodată şi o accidentare la menisc. Nu doar că nu va mai juca în acest sezon, dar va rata şi Campionatul European, acolo unde Turcia este într-o grupă cu Italia, Ţara Galilor şi Elveţia. 

  • Şapte meciuri, un gol şi un assist este recordul lui Demiral în acest sezon, în tricoul "bătrânei doamne"
  • 18 milioane i-a costat Demiral pe cei de la Juventus. El a venit în vară de la Sassuolo 

Din nefericire, în acelaşi meci, Nicolo Zaniolo, de la AS Roma, a suferit o accidentare similară. Şi în cazul lui, sezonul s-a încheiat şi Euro 2020 va putea fi urmărit doar de la televizor. 

Juventus a redevenit lider în Serie A după victoria cu Roma şi totodată egalul făcut de Inter cu Atalanta. "Bătrâna doamnă" joacă duminică, de la ora 21:45, împotriva celor de la Parma. Meciul va putea fi văzut la Telekom Sport 3. 

Afla mai multe despre: serie ajuventusaccidentare 

viewscnt
Articole similare