Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentarea lui Dembele o afectează şi pe Borussia Dortmund! Suma importantă de bani pe care o pierd nemţii

Accidentarea lui Dembele o afectează şi pe Borussia Dortmund! Suma importantă de bani pe care o pierd nemţii galerie foto
Comentarii

Ousmane Dembele, campion mondial cu Franţa, s-a accidentat grav şi nu va mai juca în acest sezon pentru FC Barcelona. Accidentarea lui Dembele nu îi afectează doar pe catalani, ci şi pe Borussia Dortmund.

În 2017, Ousmane Dembele a fost cumpărat de Barcelona de la Borussia Dortmund pentru 105 milioane de euro, însă în acordul semnat de cele două cluburi au existat mai multe clauze care ar fi putut să le aducă nemţilor încă 42 de milioane de euro. 

Unul dintre bonusuri poate fi uitat de conducerea celor de la Dortmund. Una dintre clauzele inserate în contractul lui Dembele menţiona că dacă francezul va juca 75 de meciuri pentru catalani, Borussia trebuie să primească cinci milioane de euro. Până în acest moment, Dembele a bifat 74 de partide în tricoul blaugrana, dar cum este accidentat şi nu va mai putea juca în acest sezon, Dortmund poate să îşi ia adio de la bani, pentru că la finalul stagiunii clauza expiră. 

Coşmar pentru Dembele

Quique Setien, antrenorul catalanilor, îl aştepta cu braţele deschise pe Ousmane Dembele, pe care îl considera o piesă extrem de importantă în angrenajul echipei sale. Totuşi, se pare că acesta nu se va mai putea baza pe starul francez cumpărat cu 115 milioane de euro de la Borussia Dortmund în 2017. În 2019, Dembele a suferit numai puţin de şase accidentări, iar de la venirea la Barcelona în vara 2017 a fost indisponibil în 63 de partide.

  • 74 de meciuri şi 19 goluri are Dembele pentru gruparea blaugrana. În acest sezon are doar nouă partide şi un singur gol

Afla mai multe despre: dembelebarcelonaborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare