Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentarea lui Diego Fabbrini a recidivat! Jucătorul a plecat la Roma. Anunţul oficial al clubului

Accidentarea lui Diego Fabbrini a recidivat! Jucătorul a plecat la Roma. Anunţul oficial al clubului

Dinamo București

Comentarii

Diego Fabbrini (29 de ani) este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Dinamo, dar fanii "câinilor" nu au avut oportunitatea de a îl vedea prea mult pe italian. Accidentarea mijlocaşului a recidivat şi nu va mai juca în acest an.

Fabbrini a plecat deja la Roma, acolo unde va fi examinat la clinica Vila Stuart de celebrul medic Pier Paolo Mariani, relatează doardinamo.ro. Medicul italian l-a operat în trecut pe Francesco Totti, dar s-a "atins" şi de fotbaliştii români. Florin Tănase este cel mai recent nume care i-a călcat pragul clinicii. 

  • Patru meciuri a jucat Fabbrini pentru Dinamo 
  • 16.000 de euro lunar încasează italianul la clubul din "Ştefan cel Mare" 
  • 1 milion de euro este cota lui Fabbrini, potrivit transfermarkt.com

Urmează ca Fabbrini să fie supus unor investigaţii pentru a se determina dacă are sau nu nevoie de o intervenţie chirurgicală. În orice caz, el nu va mai juca pentru Dinamo în acest an, anunţul fiind făcut chiar de către Dusan Uhrin Jr.

”Nu ştiu exact cât de gravă e accidentarea lui Diego Fabbrini. Ce cred este că revine la iarnă”, a declarat Dusan Uhrin.

Fotbalistul a suferit o accidentare la metatarsian în luna septembrie şi a încercat să revină cu CFR Cluj, însă acest lucru nu s-a putut. El a venit de la CSKA Sofia în luna august, după ce se transfera la bulgari la începutul verii, de la FC Botoşani. 

Afla mai multe despre: fabbrinidinamo 

viewscnt
Articole similare