Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentările o bântuie pe FCSB şi în acest sezon! Fotbalistul care a fost asemănat cu Kante s-a rupt şi va rata startul campionatului

Accidentările o bântuie pe FCSB şi în acest sezon! Fotbalistul care a fost asemănat cu Kante s-a rupt şi va rata startul campionatului

FCSB

Comentarii

FCSB are probleme chiar înainte de startul campionatului.

În ultimul amical al verii, FCSB a câştigat cu 5-1, împotriva Gloriei Buzău. Totuşi, echipa lui Gigi Becali a suferit pierderi, iar Darius Olaru a ieşit accidentat de pe teren. Mijlocaşul pe care latifundiarul din Pipera doreşte să încaseze milioane de euro va rata primul meci al echipei, programat joi, împotriva lui FC Botoşani. Anunţul a fost făcut public chiar de Mihai Stoica, care a participat la conferinţa de presă alături de Dinu Todoran. 

"Olaru e accidentat, nu va face deplasarea la Botoşani!"

"Olaru e accidentat, nu va face deplasarea la Botoşani. Numai nouă ni se putea întâmpla, ca într-un meci amical, un jucător să se accidenteze în urma unui fault. Sper să nu mai avem probleme cu accidentare, sper să nu mai avem probleme imense, ca unul trecut, cu arbitrajele nefavorabile", a declarat Mihai Stoica la conferinta de presa. 

Basarab Panduru a fost impresionat sezonul trecut de evoluţiile lui Darius Olaru de la FCSB

”Oscilant, dar înspre bine. E prezent în mai toate fazele periculoase ale echipei. Are un altfel de stil, nu cred că Moruţan şi Olaru se pot compara. Nu cred că trebuie făcută această comparaţie, sunt jucători total diferiţi. Moruţan e foarte tehnic, Olaru ştie un singur lucru: când are mingea la picior se duce spre poartă. E foarte periculos, un jucător foarte important pentru FCSB”, a declarat Panduru, în direct la Telekom Sport, când a fost întrebat de Darius Olaru. 

Gigi Becali a plătit pentru transferul lui Darius Olaru 600.000 de euro, iar în prezent, el este evaluat de site-ul transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro. 

Recent, fotbalistul a fost comparat cu starul Kante de către Giovanni Becali. 

”La FCSB mai este un jucător… nu ştiu dacă e de valoarea celorlalţi, dar e un jucător care se caută în lume. Îl cheamă Olaru! E un fotbalist foarte util multor echipe.
 
Un jucător ca Olaru… Kante e unul dintre jucătorii care sunt cei mai scumpi din lume în momentul acesta! A venit de la Leicester, a luat campionatul cu Claudio Ranieri, s-a făcut miracolul englezesc şi uite cum joacă.

Când joacă el, merge echipa… ţine toată echipa. El îl îndrumă şi pe Pogba, e pe tot terenul. Asta e! Olaru poate să fie viitorul Kante, are deja 22 sau 23 de ani. Peste un an e matur deja. Pentru mine e o realitate”, a declarat Giovanni Becali la As.ro.

Afla mai multe despre: olaru-fcsb-kante-mm stoica 

viewscnt
Articole similare