Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentat în repriza secundă, Pintilii deplânge absenţa spectatorilor: ”Atmosferă urâtă, m-am simţit ca şi cum jucam la Mogoşoaia un amical!”

Accidentat în repriza secundă, Pintilii deplânge absenţa spectatorilor: ”Atmosferă urâtă, m-am simţit ca şi cum jucam la Mogoşoaia un amical!”
Comentarii

Mihai Pintilii a ieşit accidentat în repriza secundă, iar prezenţa sa pentru luni, la Belgrad este pusă sub semnul întrebării. Fotbalistul de la FCSB deplânge absenţa spectatorilor de la Ploieşti şi recunoaşte că naţionala nu a făcut un meci foarte bun din moment ce a câştigat un singur punct.

Mihai Pintilii a comentat accidentarea sa la finalul partidei cu Muntenegru, dar nu a putut să-şi explice ce s-a întâmplat: ”Sper să fiu bine, vom vedea zilele viitoare. Probabil terenul, nu am idee, nu pot să-mi explic” a spus mijlocaşul FCSB-ului.

Acesta regretă că naţionala nu a putut câştiga primul meci din Liga Naţiunilor şi admite că absenţa spectatorilor a cântărit destul de mult: ”Ne-am propus să luam trei puncte, dar nu ne aşteptam ca Muntenegru să facă un joc aşa defensiv. Tratăm următorul meci la victorie. Atmosfera a fost urâtă, parcă a fost un meci amical. Fără presiune, fără nimic. Probabil şi lipsa spectatorilor a contat. M-am simţit ca şi cum am jucat la Mogoşoaia. Dacă nu am câştigat înseamnă că nu am jucat bine. Am luat doar un punct” a mai adăugat mijlocaşul în vârstă de 33 de ani, care recunoaşte şi că viitorul adversar al României rămâne marea favorită a grupei: ”Serbia era oricum favorita grupei, cu siguranţă au un moral mai bun, dar ne jucăm şansa până la final” a încheiat Pintilii.

Partida România - Muntenegru s-a disputat fără spectatori, ca urmare a unei suspendări dictate pe parcursul preliminariilor Euro 2016.

În următorul meci, România va întâlni Serbia, luni, la Belgrad.

Afla mai multe despre: mihai pintiliiechipa naţională 

viewscnt
Articole similare