Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Această echipă joacă mai bine pe un gazon bun, aşa cum e la Voluntari". Mangia explică de ce a schimbat sistemul şi de ce nu joacă Gardoş

"Această echipă joacă mai bine pe un gazon bun, aşa cum e la Voluntari". Mangia explică de ce a schimbat sistemul şi de ce nu joacă Gardoş
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale şi a punctat că unul dintre secretele victoriei entuziasmante cu FC Voluntari este gazonul foarte bun de pe arena Anghel Iordănescu.

"Am făcut un meci bun, pe un teren foarte bun, iar acum ne gândim la partida următoare, care este foarte importantă", a declarat Mangia, la Telekom Sport.

Tehnicianul italian a explicat şi de ce a ales să schimbe sistemul de joc din 3-4-3 în 4-2-3-1: "Am luat această decizie pentru că am avut foarte multe discuţii, m-am gândit că o să fac asta după întreruperea competiţională, dar am lucrat şi astăzi a fost bine aşa, cu acest sistem. Dacă jucăm cu doi fundaşi centrali, în loc de trei, unul (n.r. - Florin Gardoş) trebuie să rămână pe tuşă".

Mai în glumă, mai în serios, Devis Mangia are o explicaţie şi pentru evoluţia bună a lui Bancu, autor al unui hat-trickl, şi a lui Mitriţă, care a dat un gol şi o pasă decisivă. "Probabil pentru că era Cosmin Contra în tribună şi se uita la meci. Eu cred că această echipă joacă mai bine pe un gazon bun".
 
La rândul său, Nicuşor Bancu a spus: "Chiar vorbeam cu colegii înainte de meci şi le-am spus că aici tot timpul am avut meciuri bune şi am şi marcat. Mă bucur că acest lucru a ţinut în continuare, am reuşit să marchez nu unul, ci trei".
 
Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a şasea a Ligii I, în care cele două grupări au avut câte un penalti pe final şi Nicuşor Bancu a înscris de trei ori. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bancu ’24, ’41, ’88 (penalti), Kelic ’27 şi Mitriţă ’39.

 

Afla mai multe despre: mangiacraiovavoluntari 

viewscnt
Articole similare