Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aceasta este cea mai bună casă de pariuri pentru Liga 1 în opinia specialiştilor

Aceasta este cea mai bună casă de pariuri pentru Liga 1 în opinia specialiştilorgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

(P) Liga I este cea competiţia pe care românii plasează cel mai mare volum de pariuri, potrivit datelor furnizate de asociaţia bookmakerilor. Aşa cum este logic în acest context, jucătorii din ţara noastră şi tipsterii specializaţi pe „Liga lui Gino” preferă să parieze la operatorul care are cea mai bună OFERTĂ pentru primul eşalon de la noi.

 

În opinia specialiştilor, cea mai bună casă de pariuri pentru Liga I coincide cu cea care este şi sponsorul de titlu al competiţiei, Betano. Concluzia a fost trasă în baza mai multor argumente, pornind de la uşurinţa în a găsi informaţii despre meciuri: pe site-urile de avancronici, pe site-urile cluburilor, în presa online locală (în cazul echipelor din Provincie), în emisiunile televiziunilor de sport, în jurnalele televiziunilor generaliste, la radiourile de sport ş.a.m.d.

Sunt medii extrem de variate, astfel încât orice microbist are acces la informaţie, oricând, oriunde s-ar afla. Acesta este un avantaj mare, pentru că informaţia de context are o pondere mai importantă decât statistica în analizarea unui meci de fotbal. De exemplu, dacă de la U Craiova lipsesc Koljic, Mitriţă şi Cicâldău, este puţin probabil ca oltenii să înscrie multe goluri într-un meci, deşi rezultatele anterioare spun contrariul.

Meciuri transmise pe platforma de video live

Cei care urmăresc partidele au şanse mai mari de câştig la pariurile live, iar Betano este singura agenţie de pariuri online care transmite toată etapa pe platforma de video live, ceea ce înseamnă că pariorii nu au nevoie de televizor pentru a vedea Dinamo vs FCSB (de exemplu), ci doar de telefon. Apropo de pariurile pe evenimente în desfăşurare, specialiştii consideră platforma Betano Live drept una dintre cele mai bune de pe piaţa românească, oferta fiind aproape identică cu cea premeci. Sunt indicate numeroasele opţiuni de pariere pe meciurile din Liga I, de obicei peste 170 pe meci. În comparaţie, un alt operator important oferea numai 7 opţiuni de pariere live pentru CFR vs U Craiova, derby-ul etapei a 10-a.

Ofertă antepost bogată

Un alt capitol la care punctează acest operator e reprezentat de ofertele de pariuri antepost pe prima ligă din România. Cine doreşte poate miza pe echipa care va lua titlul de campioană (o opţiune găsită mai la toţi bookmakerii de pe piaţa românească), dar şi pe ocupanta ultimului loc în clasament după Play-out sau pe echipele care vor termina în Top 2. Opţiunile sunt actualizate periodic. În momentul scrierii acestor rânduri, se poate paria dacă Astra Giurgiu va rămâne neînvinsă pe teren propriu în sezonul regulat (cotă 4.50 pentru „da”), sau dacă FCSB va rămâne neînvinsă pe teren propriu în sezonul regulat (cotă 1.80 pentru „da”).

De asemenea, se poate paria pe câştigătoarea titlului fără FCSB, pe echipa care înscrie/primeşte cele mai multe goluri în sezonul regulat şi pe echipa care înscrie/primeşte cele mai puţine goluri în sezonul regulat. Evident, se poate miza pe jucătorul care va câştiga titlul de golgheter la finalul sezonului 2018-2019.

Oferte speciale pentru pariori

Betano atrage şi prin diversele oferte pentru clienţii noi sau pentru cei deja existenţi. Zilnic există oferta „Marja 0”, prin care sunt oferite cele mai mari cote din pe piaţă pentru „Rezultat final 1X2” pentru unul sau două meciuri. Sunt alese cele mai importante partide ale zilei, de multe ori acestea fiind din Liga I. O altă ofertă interesantă se numeşte „Avantaj 2 goluri”: dacă echipa pe care mizează pariorul se desprinde la două goluri diferenţă pe tabela de marcaj, atunci pariul este automat câştigător, indiferent de rezultatul final.

Aşa cum spuneam, ofertele sunt actualizate priodic. În viitor pot apărea altele, cel puţin la fel de „prietenoase” cu cei care pariază pe Liga I.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportive 

viewscnt
Articole similare