Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Aceasta este faţa noastră”. Adrian Vasile debordează de fericire după ce a bătut-o pe Metz. Ode pentru handbalistele lui CSM | VIDEO

„Aceasta este faţa noastră”. Adrian Vasile debordează de fericire după ce a bătut-o pe Metz. Ode pentru handbalistele lui CSM | VIDEO

Handbal

Comentarii

Sala Polivalentă din Bucureşti a fost locul dublei revanşe pentru CSM Bucureşti: prima pentru eşecul din prima etapă, de la Ferencvaros, iar a doua, pentru eliminarea din sezonul trecut chiar în faţa lui Metz. Antrenorul „tigroaicelor”, Adi Vasile a fost mai mulţumit decât oricând de prestaţia echipei sale.

După înfrângerea la zece goluri cu Ferencvaros, vicecampioana României a avut emoţii doar în primele 13 minute cu Metz, având în vedere că, de la scorul de 6-5, n-a mai cedat conducerea.

Intrate cu avantaj de două goluri la pauză, când tabela arăta scorul  de 16-14, CSM s-a distrat în repriza secundă şi a câştigat la cinci goluri diferenţă, scor 32-27.

„Trebuie să le felicit pe fete, pentru că au făcut un sfert fantastic tot meciul, au fost conectate pentru fiecare fază. Zona tactică păleşte atunci când o echipă se comportă aşa, nici nu mai merită să vorbim despre zona tactică. 

Suntem fericiţi că putem juca într-o astfel de sală precum Polivalenta. E un meci în care trebuie să ai dorinţă şi la un momentdat chiar să te sacrifici, pentru că nu există împotriva unei astfel de echipe nici un sfert de măsură, trebuie să fii cu totul aici. 

Au dat dovadă de foarte multă inimă şi acesta e lucrul care contează cel mai mult. Partea bună în sport e că ai întotdeauna a doua şansă să reconfirmi cine eşti cu adevărat şi cred că aceasta e faţa noastră. Este un moral mult mai bun acum pentru meciul din deplasare”, a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile. 

În a treia rundă din grupele principale ale Champions League, handbalistele lui Adi Vasile va juca în Norvegia, pe terenul lui Vipers. 

 

Afla mai multe despre: csm bucurestimetzvasile 

viewscnt
Articole similare