Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Această finală le-a fost luată băieţilor!" Mirel Rădoi, tranşant după înfrângerea cu Germania

"Această finală le-a fost luată băieţilor!" Mirel Rădoi, tranşant după înfrângerea cu Germania

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a mărturisit că nu are ce să le reproşeze tricolorilor U21 după înfrângerea cu Germania, punctând că România merita să joace finala.

"Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că i-am văzut foarte dezamăgiţi în vestiar, dar i-am îmbărbătat şi le-am spus că asta îi obligă să facă o performanţă foarte mare şi anul viitor, la Tokyo.

Eu nu pot fi decât fericit, pentru că băieţii m-au făcut să mă simt astfel. Îmi pare rău pentru ei şi situaţia creată. Trebuie să tragem concluziile necesare de ce nu am reuşit să ne ridicăm şi în repriza a doua la acelaşi nivel.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, pentru că ar suna prea româneşte. Nu vreau să iau din meritele Germaniei, dar băieţii noştri meritau să joace finala. Această finală le-a fost luată. Nu am văzut faza, dar din ce am înţeles, penalty-ul s-a dat cam uşor", a declarat Mirel Rădoi.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21, '90+4, Waldschmidt '51 (p), '90.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare