Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acesta a fost momentul decisiv. Prepeliţă îl dă de gol pe Gigi Becalil: ”A zis că o se ocupe de asta, dar nu s-a întâmplat, evident”

Acesta a fost momentul decisiv. Prepeliţă îl dă de gol pe Gigi Becalil: ”A zis că o se ocupe de asta, dar nu s-a întâmplat, evident”

Fotbal

Comentarii

Andrei Prepeliţă (33 de ani) a dezvăluit care a fost momentul decisiv în care Gigi Becali a hotărât să se implice în alcătuirea echipei la FCSB.

Fostul jucător al FCSB spune că patronul ”roş-albaştrilor” a fost extrem de nemulţumit că formaţia pregătită de Costel Gâlcă a câştigat titlul (ultimul din istorie) în ultima etapă, aşa că a luat decizia de a se implica la echipa pentru ca aceasta să câştige campionatul cu zece etape înainte, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar FCSB este de patru ani de zile vicecampioana României.

”Toată lumea ştie, dar până la urmă e echipa dumnealui, el ştie cum să îşi administreze clubul. Eu când am plecat de acolo, el nu era foarte mulţumit că am luat titlul în ultima etapă, cu emoţii şi bătăi de cap. Spunea că de atunci încolo se va ocupa el ca să câştige titlul cu zece etape înainte, să nu mai stea cu emoţii.

Ceea ce nu s-a întâmplat, evident. El îşi doreşte asta, dar ca să meargă bine afacerea trebuie să câştigi titlul sau să iei locul doi, dar să atingi grupele competiţiilor europene”, a spus Prepeliţă, într-un interviu acordat pentru ProSport.

FCSB va juca pe terenul celor de la Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:00, în etapa a noua a Ligii 1. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbandrei prepelita,  

viewscnt
Articole similare