Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Acesta a fost secretul”. Steven Gerrard, prima reacţie după pasa decisivă a lui Ianis Hagi. Rangers a pus capăt unei serii negative | VIDEO

„Acesta a fost secretul”. Steven Gerrard, prima reacţie după pasa decisivă a lui Ianis Hagi. Rangers a pus capăt unei serii negative | VIDEO

UEFA Europa League

Comentarii

Steven Gerrard le-a închis pentru moment gura contestatarilor. Managerul lui Rangers a obţinut calificarea în optimile UEFA Europa League, o performanţă pe care scoţienii nu au mai atins-o din 2011.

Dacă în campionat are un parcurs oscilant, cu şanse mici la titlu, având în vedere că rivala Celtic are un avans de 12 puncte, Rangers îşi continuă aventura europeană. A eliminat-o pe Braga după ce a învins-o cu scorul general de 4-2.

Până să o întâlnească pe Rangers, lusitanii nu pierduseră niciun meci în acest sezon de UEFA Europa League, iar în campionat a reuşit să câştige împotriva tuturor granzilor: Benfica, FC Porto şi Sporting Lisabona.

„(Trei ocazii mari în prima repriză, inclusiv un penalti ratat... Ai fost îngrijorat la pauză de toate acele ratări?)

Desigur, întotdeauna există griji. Dar am fost foarte fericit că, atunci când am avut ocazii, acestea au venit din zona în care mă aşteptam.

Am încredere în jucătorii mei să marcheze. Dar da, puteam marca poate 2,3 goluri în această seară. A fost o mare provocare pentru jucătorii mei şi am trecut testul. 

Secretul în această seară a fost organizarea, tactica de a fi mai compacţi şi mai organizaţi, să le permitem fundaşilor de la Braga să aibă mingea. Iar când apar ocaziile în meci, să le fructificăm. Sunt puţin îngrijorat că nu am înscris 2-3 goluri, dar unul era de ajuns, a declarat managerul lui Rangers”, Steven Gerrard, la finalul meciului Braga - Rangers, scor 0-1. 

Afla mai multe despre: gerrardhagirangersbraga 

viewscnt
Articole similare