Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acesta ar putea fi schimbul verii în fotbalul european. Ce afacere pun la cale PSG şi Atletico Madrid

Acesta ar putea fi schimbul verii în fotbalul european. Ce afacere pun la cale PSG şi Atletico Madrid

PSG

Comentarii

Conform celor de la Cadena COPE, clubul francez Paris Saint Germain ar fi interesată de transferul atacantului spaniol, Diego Costa.

Aceeaşi sursă mai scrie că interesul este atât de mare, încât formaţia pregătită de Thomas Tuchel ar putea facilita astfel trecerea uruguayanului Edinson Cavani pe Wanda Metropolitano, acolo unde este dorit de antrenorul argentinian, Diego Pablo Simeone.

Chiar dacă ”El Matador” mai are contract pentru încă un sezon cu PSG, continuitatea acestuia pe Parc de Princes este pusă sub semnul întrebării, în special din pricina relaţiei reci pe care uruguayanul o are cu o parte a vestiarului de la PSG.

COPE consideră că cele două formaţii ar putea schimba între ele atacanţii.

Diego Costa are 30 de ani şi a revenit la Atletico Madrid în vara trecută după 3 sezoane pe Stamford Bridge. A marcat în actuala stagiune de numai 4 ori pentru formaţia lui Simeone, fiind o bună parte din timp accidentat sau indisponibil.

Edinson Cavani este deja o ”instituţie” la PSG. Uruguyanul va împlini însă 33 de ani în februarie şi pare aproape de finalul unei cariere senzaţionale. În şase sezoane pentru Paris Saint Germain, Cavani a marcat nu mai puţin de 192 de goluri în 272 de meciuri. Asta după ce în trei ani la Napoli marcase 105 goluri în 138 de partide.

Afla mai multe despre: psgdiego costaedinson cavani 

viewscnt
Articole similare