Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acesta e cel mai negru scenariu! Preşedintele lui Dinamo anunţă: "Poate fi, cel mult, o altă insolvenţă". Un nou termen pentru "câini"

Acesta e cel mai negru scenariu! Preşedintele lui Dinamo anunţă: "Poate fi, cel mult, o altă insolvenţă". Un nou termen pentru "câini"

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele de la Dinamo, Dorin Şerdean, a oferit primele declaraţii, după victoria dinamoviştilor din meciul cu FC Voluntari, scor 3-0.

Şerdean nu a oferit răspunsuri concrete în privinţa banilor care ar urma să intre în club şi nici în privinţa salariilor. În schimb, a susţinut că, în cel mai rău caz, Dinamo ar putea ajunge, din nou, în insolvenţă. 

De asemenea, preşedintele clubului a susţinut că Dinamo trebuie să fie în regulă până la finalul lunii, pentru a a respecta fair-play-ul financiar: "Au trecut două luni de la ultima victorie din campionat, cu Mediaş. A dat Dumnezu să câştigăm. Probabil că jucătorii au înţeles că joacă la Dinamo. Ar trebui să fie mândri şi să joace pentru ei. Nu pot nega întârzierile salariale. Din fericire, suntem în grafic cu plăţile stringente. Nu e uşor, dar sper să depăşim aceste momente dificile. Faptul că joacă la Dinamo asta e prima motivaţie. Nici eu nu sunt fericit că nu mi-am primit banii, la timp, dar ce să fac?

Va trebui să se termine şi această situaţie. Până pe 30 noiembrie trebuie să corespundem fair play-ului financiar. Săptămâna viitoare trebuie să tranşăm situaţia favorabilă nouă. Poate fi, cel mult, o altă insolvenţă. Faliment, nu! Nu e de dorit şi nu ar trebui să ajungem acolo", a declarat oficialul dinamovist.  

"Pablo Cortacero discută cu Cosmin Contra. El vă poate răspunde. Discuţiile legate de Cosmin sunt legate de el şi domnul Cortacero. Nu avem nicio variantă pregătită pentru înlocuirea lui. Antrenori care să vină la Dinamo ar fi de găsit. Nu cunosc detaliile financiare, pentru a oferi un răspuns. E o mărire de capital de ordinul milioanelor. Ne-ar ajuta mult acest lucru", a mai spus Şerdean.  

Echipa Dinamo a obţinut, vineri, a doua victorie în actualul sezon al Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Voluntari, în etapa a XI-a.

Afla mai multe despre: dorin serdeandinamodinamo voluntari 

viewscnt
Articole similare