Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acesta e numitorul comun cu Dan Petrescu". Marius Şumudică i-a cucerit pe cei de la CFR Cluj după debut: "E antrenorul potrivit"

"Acesta e numitorul comun cu Dan Petrescu". Marius Şumudică i-a cucerit pe cei de la CFR Cluj după debut: "E antrenorul potrivit"

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a susţinut că Marius Şumudică e antrenorul potrivit pentru a aduce trofee în Gruia, după debutul acestuia la noua echipă.

"Acesta e numitorul comun cu Dan Petrescu"

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa bosniacă Borac Banja Luka, în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat la 13 iulie, de la ora 21.00.

Marius Şumudică a debutat cu dreptul la CFR Cluj, în preliminariile Champions League şi deja a trimis un mesaj puternic în vestiar, după ce Mario Rondon s-a despărţit de echipă, după o neînţelegere cu antrenorul. 

Marius Bilaşco a vorbit despre "Şumi" şi a găsit un punct comun cu Dan Petrescu, cel care a intrat în istoria clubului.

"L-am simţit dornic de a câştiga trofee la CFR Cluj. E antrenorul potrivit, are experienţă acumulată în anii în care a antrenat şi sunt sigur că va gestiona foarte bine perioada care urmează, una complicată cu multe jocuri. Antrenorii sunt diferiţi, au metode diferite. Numitorul comun cu Dan Petrescu e dorinţa mare de a câştiga trofee, de a câştiga fiecare partidă şi asta e foarte important", a declarat oficialul lui CFR Cluj la Pro X. 

Afla mai multe despre: cfr clujmarius bilascomarius sumudicadan petrescu 

viewscnt
Articole similare