Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acesta este marele avantaj al organizării meciului dintre CSM Bucureşti şi Metz în sala Dinamo

Acesta este marele avantaj al organizării meciului dintre CSM Bucureşti şi Metz în sala Dinamo

Handbal

Comentarii

Partida tur dintre CSM Bucureşti şi Metz se va disputa în sala Dinamo, deşi oficialii şi-ar fi dorit ca meciul să se dispute într-o sală mai mare.

Chiar dacă sala Dinamo are un număr mai mic de locuri, este mai compactă şi se află mai aproape de teren, ceea ce crează o presiune în plus pentru adversar. Bucureştencele speră să profite de pe urma acestui lucru.

”Părerea de rău pentru restul de spectatori rămâne. Noi am fi vrut să jucăm cu o sală plină cu 5 mii de oameni, dar din acest punct de vedere că există o presiune mai mare, iar publicul este mai aproape de teren sigur, ne avantasjeaza”, a spus Nicolae Luca la o conferinţă de presă.

Toţi cei care au apucat să-şi cumpere bilete când se ştia că meciul se va disputa în sala Polivalentă au primit noi tichete pentru sala Dinamo.

”Cum ştiţi biletele au fost vândute de foarte mult timp atîta timp cât am luat în calcul Polivalenta în primă fază. A trebuit să relocăm şi am rezoplvat inclusiv acest lucru pentru că toţi cei care şi-au achiziţionat bilete atâta cât ştiu eu de la colegii mei de la marketing au reuşit să le dea alte bilete în sala Dinamo”, a mai spus Luca.

Din cauza faptului că în perioada 5-14 aprilie se desfăşoară Campionatul European de Lupte la Sala Polivalentă, prefaţat de o competitie de grappling, organizată de FRL, clubul CSM Bucureşti este nevoit să îşi mute meciul cu Metz , din sferturile Champions League, la Sala Dinamo. Partida se va juca vineri, 5 aprilie , la ora 19:00.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare