Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acesta este secretul!” Edi Iordănescu dezvăluie cum a dus-o pe Gaz Metan pe primul loc în play-out

”Acesta este secretul!” Edi Iordănescu dezvăluie cum a dus-o pe Gaz Metan pe primul loc în play-out

Fotbal

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a cincea a play-out-ului Ligii I.

La finalul partidei antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş a ţinut să sublinieze faptul că echipa sa a reuşit o ”performanţă istorică”: cinci victorii consecutive.

”Secretul e munca, pentru că prin muncă foarte multă poţi să organizezi lucrurile, e un sport de echipă. Timpul a fost inamicul nostru, dar acum s-au aşezat lucrurile şi nu e nimic întâmplător în evoluţia noastră. Am produs încă o victorie, a 5-a, cu victoria de acasă cu Botoşani reuşisem o performanţă istorică, 4 victorii la rând în prima ligă, acum sunt 5 şi sperăm să ne paăstărm aces ttraseu. Pentru că adversarii sunt buni, sunt competitivi şi toată lumea îşi ia măsuri de precauţie toatală împotriva noastăr, dar mă bucur că înlănţuim jocuri bune cu victorii, marcăm, asta e foarte bine. Am câştigat împotriva unui adversar care e altceva decât în campionatul regulat şi meritul e al lui Cristiano, al jucătorilor şi al oamenilor care sunt în spatele acestui proeict. Aici sunt condiţii extraordinare, echipa merită în prima ligă şi are capacitatea să rămână în prima ligă. Dar venea udupă 7 jocuri fără înfrângere şi pentru noi e cu atât mai important că am reuşit această performanţă. Felicit băieţii şi sper să ne recuperăm cât mai repede pentru că avem meciuri grele.

Mai e doar o lună jumătate şi în paralel trebuie să pregătim sezonul următor şi sunt măsuri pe care trebuie să le luăm. Trebuie să păstrăm jucătorii, să păstrăm un nucleu important, vara e scurtă şi nu avem timp să aducem jucători mulţi, să plecăm în pregătiri cu nucleul format. Sunt lucruri la care deja lucrăm şi  pentru care eu îmi dua silinţa şi cu ajutorul conducerii sper să reuşim să securizăm aceste lucruri, în vară să ne completăm şi dacă reuşim o premieră anul ăsta să reuşim şi la anul, Mediaş în play-off”, a spus Edward Iordănescu la finalul meciului cu Voluntari.

Afla mai multe despre: gaz metan mediasliga 1 

viewscnt
Articole similare