Experiențe împreună.
You are here:

Acesta este semnul că Miron vine la FCSB? FC Botoşani şi-a luat fundaş central

Acesta este semnul că Miron vine la FCSB? FC Botoşani şi-a luat fundaş central

FC Botoșani

Comentarii

Nikita Kolesovs este ultimul fotbalist ajuns în tabăra moldovenilor. Fotbalistul a jucat ultima oară pentru letonii de la Vetspils.

Echipa lui Marius Croitoru s-a întărit prin aducerea fundaşului central în vârstă de 22 de ani care a şi debutat deja pentru roş-albaştrii. Kolesovs a jucat în amicalul Botoşaniului contra celor de la Bucovina Rădăuţi, din Liga 3. Fotbalistul a jucat în carieră până acum doar pentru Ventspils, echipă de la care a fost transferat de moldoveni. Anunţul a fost făcut de club pe o reţea de scoalizare.

Mutarea poate fi privită şi ca o posibilă soluţie de rezervă în cazul plecării lui Andrei Miron, jucător dorit de vicecampioana FCSB. Moldovenii sunt neînvinşi în campionat după 5 etape şi vor juca în următoarea rundă împotriva celor de la U Craiova, meci în care antrenorul Marius Croitoru se va putea baza pe fotbalistul leton. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe