Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aceşti jucători pe care îi antrenez sunt eroi pentru Sibiu”. Primele reacţii după ce Hermannstadt a reuşit imposibilul

”Aceşti jucători pe care îi antrenez sunt eroi pentru Sibiu”. Primele reacţii după ce Hermannstadt a reuşit imposibilul

Superliga

Comentarii

Play-out-ul Ligii 1 s-a încheiat miercuri seara. Poli Iaşi şi Astra au retrogradat direct, iar Hermannstadt şi Voluntari au ajuns la barajul de retrogradare. Chindia şi Viitorul se vor duela pentru un loc de Conference League, după ce UTA şi Gaz Metan au terminat deasupra echipei lui Hagi, fără să aibă licenţă pentru Europa.

FC Hermannstadt a reuşit o victorie de zile mari cu FC Argeş, o victorie ce îi permite clubului să viseze la rămânerea în Liga 1. Cu cele trei puncte obţinute, sibienii au întrecut-o pe Astra şi au urcat pe loc de baraj, salvându-se, spre surpriza tuturor, de retrogradarea directă.

Primele reacţii după ce Hermannstadt a reuşit imposibilul

Eugen Beza s-a prezentat foarte mulţumit la interviul de după meci, unde şi-a catalogat jucătorii ca nişte ”eroi” pentru performanţa reuşită. După un sezon înfiorător, sibienii şi-au dat o ultimă şansă în ultima etapă şi ar putea rămâne în prima divizie şi sezonul viitor, dacă se impun la barajul cu Voluntari.

”Vă daţi seama, e o emoţie incredibilă, să vezi jucători consacraţi cu lacrimi în ochi de fericire. Să vezi oameni ferciţi, pentru mine, fiind la început de carieră, e incredibil. Nu e momentrul acum să facem o analiză cine, cum a greşit.

Stau să mă gândesc, când am pierdut cu Dinamo, nu ştiu cine mai credea că prindem barajul. Am ajuns aproape de salvare, ne bucurăm. Nu putem vorbi acum de o analiză. Barajul e aparte. Am trăit un baraj cu U Cluj. E ceva aparte.

Vreau să zic sincer, dacă tot am prilejul, aceşti jucători pe care îi antrenez sunt eroi pentru Sibiu. Sunt jucători care au trecut peste probleme financiare. Aprecez toate eforturile pe care le fac patronii. Eu sunt la mijloc, între ciocan şi nicovală, înţeleg ambele părţi”, a declarat Eugen Beza.

Afla mai multe despre: play-out liga 1fc hermannstadtfc argeşhermannstadt argeşeugen beza 

viewscnt
Articole similare