Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Achiziţie de lux la Dinamo! Vine să-i înveţe meserie pe dinamovişti după ce a jucat la AC Milan sau Monaco. Lovitura pentru care a insistat Mircea Rednic

Achiziţie de lux la Dinamo! Vine să-i înveţe meserie pe dinamovişti după ce a jucat la AC Milan sau Monaco. Lovitura pentru care a insistat Mircea Rednic

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, a dezvăluit cu ce se va ocupa, exact, Florin Răducioiu, dacă cele două părţi vor bate palma. Astfel, el ar urma să fie "mai mult decât un team manager", anunţă oficialul dinamovist, să interacţioneze direct cu jucătorii şi cu staff-ul tehnic.

Florin Răducioiu vine să-i înveţe meserie pe fotbalişti. Ce relaţie va avea cu Mircea Rednic la Dinamo

Sunt zile decisive pentru venirea lui Florin Răducioiu la Dinamo Bucureşti. După schimbarea conducerii şi a băncii tehnice, Iuliu Mureşan şi Mircea Rednic au fost de acord să-i propună o ofertă fostului atacant important al naţionalei. 

În ultimele săptămâni, cele două au discutat despre funcţia, dar şi despre ce atribuţii ar urma să aibă "Marele blond" în club. Astfel, el ar veni să-i înveţe meserie pe fotbalişti, "să le dea încredere jucătorilor prin personalitatea lui", a susţinut Iuliu Mureşan. De asemenea, Răducioiu ar urma să stea pe banca tehnică şi să-l sfătuiască pe antrenorul din "Ştefan cel Mare". 

"Eu l-aş vrea pe Florin, îmi place mult de el, de când era jucător mi-a plăcut. Sper să vină, urmează ca azi (n.r. - vineri) până diseară, aşa ne-am înţeles să dea răspunsul. Am zis ca funcţia să fie manager sportiv şi sarcinile lui ar fi, de exemplu, să stea pe bancă, dacă o să poată. La meciuri să se mai sfătuiască împreună cu Mircea Rednic, ca fost mare jucător şi antrenor. 

Să fie alături de echipă tot timpul, să le dea aşa un pic de încredere în plus jucătorilor prin personalitatea lui. Ar fi mai mult decât un team manager. Va lucra direct cu Mircea Rednic şi cu jucătorii, şi mai puţin la birou, la club", a declarat oficialul "câinilor", Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport. 

"Dacă ar fi să dau un răspuns acum, ar fi 'nu'!". De ce e tentat Răducioiu să refuze Dinamo

Şi fostul atacant al lui Dinamo Bucureşti, Ciprian Marica, vede cu ochi buni o revenire a lui Florin Răducioiu în "Ştefan cel Mare", unde a ocupat funcţia de director sportiv, în urmă cu 15 ani: "Florin cu siguranţă are experienţă atât  ca jucător, cât şi ca antrenor. Ar fi un plus pentru cei de la Dinamo, dacă ar reuşi să îl integreze şi să îl asimileze pe Florin Răducioiu în clubul lor", a spus acţionarul minoritar al Farului pentru Telekom Sport. 

Cu 21 de goluri în 40 de meciuri la echipa naţională, Florin Răducioiu a bifat echipe importante în cariera de jucător, precum: AC Milan, Espanyol, West Ham, Stuttgart sau AS Monaco. 

 

Afla mai multe despre: florin raducioiumircea rednicdinamoflorin raducioiu dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare