Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acolo va juca în sezonul viitor!" Mama lui Cristiano Ronaldo anunţă despărţirea de Juventus

"Acolo va juca în sezonul viitor!" Mama lui Cristiano Ronaldo anunţă despărţirea de Juventus

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, spune că va face tot posibilul pentru a-l aduce înapoi la Sporting pe fiul ei.

100 de goluri a bifat Cristiano Ronaldo în tricoul lui Juventus, după ce a marcat şi contra lui Sassuolo. Portughezul a atins aceeaşi bornă pe care a mai atins-o la Real Madrid sau Manchester United, dar şi în naţionala Portugaliei. Este primul fotbalist din istorie care marchează mai mult de 100 de goluri în Anglia, Spania, Italia şi pentru prima reprezentativă.

Vestea surpriză vine din Portugalia, acolo unde RECORD anunţă că super starul lusitan s-ar putea întoarce la Sporting Lisabona. De fapt, informaţia a plecat de la o declaraţie a mamei lui Cristiano, Dolores Aveiro: ”Voi merge la Torino şi o să vorbesc cu el. Anul viitor va juca pe Alvalade, îl voi convinge şi se va întoarce”, a spus Dolores Aveiro pentru TVI 24, potrivit Record.

Sporting Lisabona a câştigat, marţi, pentru prima dată după 19 ani campionatul Portugaliei, după ce a învins în antepenultima etapă Boavista, scor 1-0. Tot în etapa a XXXII-a, FC Porto a învins cu 5-1 Farense, iar Benfica a fost învinsă cu 3-1 de Nacional.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Sporting are 82 de puncte, în timp ce ocupanta locului doi, FC Porto, are 74. Pentru Sporting este al 23-lea titlu naţional, primul de după 2002: ”Sunt fericită, a meritat aşteptarea” a spus mama lui Cristiano. 

Afla mai multe despre: dolores aveirocristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare