Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acoperiţi în cazul plecării lui Hazard! Cu cine ar vrea să îl înlocuiască Chelsea pe belgian

Acoperiţi în cazul plecării lui Hazard! Cu cine ar vrea să îl înlocuiască Chelsea pe belgian

Chelsea

Comentarii

Nabil Fekir este văzut ca o variantă perfectă pentru acoperirarea golului lăsat de o posibilă plecare în această iarnă a lui Eden Hazard de pe Stamford Bridge.

Maurizio Sarri este pregătit pentru o mutare spectaculoasă în această iarnă. Dacă va rămâne fără Eden Hazard, italianul de pe banca lui Chelsea le va înainta şefilor o propunere de înlocuire a fotbalistului de 27 de ani. Nabil Fekir ar fi alesul managerului pentru mijlocul londonezilor.

Sarri îl monitorizează de ceva timp pe fotbalistul lui Olympique Lyon, care a devenit campion mondial în această vară alături de naţionala Franţei. În Rusia, Fekir a bifat şase apariţii, toate din postura de rezervă. A lipsit doar în semifinala contra Belgiei. Jucătorul de 25 de ani a fost foarte aproape de un transfer la Liverpool în perioada de mercato din vară.

50 de milioane de lire sterline ar fi plătit cormoranii pentru Fekir care este sub contract cu Lyon până în 2020. Cota francezului a urcat mult după ultimul sezon, cel mai bun ca productivitate pentru el. A înscris 23 de goluri în 39 de meciuri în stagiunea precedentă. 

Afla mai multe despre: sarrichelseafekirhazard 

viewscnt
Articole similare