Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord de principiu pentru vânzarea unui fotbalist deţinut de Barcelona! Transferul se face pentru 22 de milioane de euro

Acord de principiu pentru vânzarea unui fotbalist deţinut de Barcelona! Transferul se face pentru 22 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Emerson (22 de ani), fotbalistul lui Betis deţinut în coproprietate cu Barcelona, va fi vândut în perioada de mercato din vară în schimbul unei sume importante de bani.

Cu prestaţii foarte bune în tricoul lui Betis, Emerson va pleca mai mult ca sigur de pe "Benito Villamarrin" la finalul sezonului. Barcelona are de gând să achite cele şase milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe brazilian, iar apoi fundaşul să fie vândut mai departe.

Mundo Deportivo, sursă citată de site-ul fichajes.net, anunţă că Emerson va fi vândut la Villarreal, finalista Europa League din acest sezon. "Submarinul galben" va plăti 22 de milioane de euro pentr serviciile lui Emerson, iar tranzacţia ar putea ajunge la 25 de milioane cu anumite bonusuri trecute în contract.

Emerson Royal a jucat 36 de meciuiri în acest sezon la Betis, campionat şi Cupa Spaniei, timp în care a marcat de două ori şi a livrat patru pase de gol.

Afla mai multe despre: emersonbarcelonavillarrealtransfer 

viewscnt
Articole similare