Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord iminent între Real Madrid şi AC Milan pentru transferul unui fotbalist: ”Au bătut deja palma!”

Acord iminent între Real Madrid şi AC Milan pentru transferul unui fotbalist: ”Au bătut deja palma!”

Real Madrid

Comentarii

Brahim Diaz va juca şi în stagiunea viitoare la AC Milan.

 Fotbalistul a fost solicitat de Stefano Pioli pentru încă un sezon la AC Milan, iar AS dezvăluie că ”Real Madrid a bătut deja palma cu AC Milan, fără ca gruparea blanco să piardă drepturile asupra fotbalistului”.

Asta înseamnă că Real Madrid îl va ceda din nou sub formă de împrumut pe Brahim Diaz la AC Milan, acolo unde talentatul mijlocaş spaniol a confirmat în stagiunea trecută.

Cotat la 15 milioane de euro, fotbalistul în vârstă de 21 de ani ar putea semna pe doi ani cu AC Milan, dar Real Madrid va păstra o opţiune de răscumpărare asupra sa.

Pentru Milan, Brahim a marcat şapte goluri stagiunea trecută şi a oferit patru pase decisive în cele 37 de meciuri în care a evoluat sub comanda lui Stefano Pioli.

Brahim Diaz a crescut la Manchester City, dar a fost achiziţionat de Real Madrid, formaţie pentru care a jucat până acum un singur sezon. La Madrid, Diaz a marcat de două ori şi a oferit trei pase decisive în cele 21 de meciuri în care a apărat culorile ”Albilor”. Fotbalistul s-a simţit foarte bine pe San Siro, astfel că şi-a dat acordul pentru o revenire la Milano, scrie presa iberică.

Afla mai multe despre: brahim diazreal madridac milan 

viewscnt
Articole similare