Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord între Nicolae Dică şi Gigi Becali. Anunţ de ultimă oră: "Asta am înţeles din discuţia pe care am avut-o"

Acord între Nicolae Dică şi Gigi Becali. Anunţ de ultimă oră: "Asta am înţeles din discuţia pe care am avut-o"

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre declaraţiile făcute la finalul partidei de la Craiova şi despre reacţiile patronului de la FCSB, George Becali.

Dică a fost protagonist în ultimele 48 de ore după declaraţiile făcute de patronul roş albaştrilor, dar şi după prima sa reacţie dură, produsă chiar la finalul înfrângerii cu U Craiova.

Iată cum a decurs dialogul pe marginea acestor subiecte, dintre antrenorul roş-albaştrilor şi moderatorul Dan Udrea, în direct la Telekom Sport.

Ai avut ieşirea aia, ţi-o reproşezi? Nu îmi reproşez nimic din ceea ce fac. A fost o părere a mea, am avut discuţii cu patronul ieri şi totulm zic eu, că s-a rezolvat.

A venit dintr-o frustare a ta sau de unde a venit răbufnirea aia? Am fost dezamăgit că am pierdut jocul cu Universitatea Craiova după ce făcusem o primă repriză foarte bună. S-a înţeles că patronul face absolut totul şi eu nu fac absolut nimic. M-am referit la alte lucruri. Din discuţia pe care am avut-o ieri cu patronul cred că am ajuns la un numitor comun

Ce înseamnă numitor comun?  I-am spus nişte lucruri pe care eu le consider normale. Dânsul a spus că le înţelege şi vom vedea în viitor ce va fi.

Te-ai simţit deranjat de ceea ce a declarat el după ce ţi-a văzut declaraţia? Deranjat ... Dânsul a mai spus aceste lucruri şi în urmă cu doi ani, şi în urmă cu trei ani. Nu este prima dată. Nu e ceva nou. Aşa este el, mereu a declarat asta, că vrea să ştie tot ce se întâmplă şi e normal până la urmă ca un patron să vrea să ştie tot ce se întâmplă la echipa lui.

În finalul emisiunii, întrebat de moderatorul Dan Udrea ce s-ar fi întâmplat dacă avea 100% mână liberă la FCSB, Dică a explicat: Nu avem de unde să ştim. Pot să spun că eram mai bine sau mai rău”. În schimb, tehnicianul în vârstă de 38 de ani a refuzat să răspundă la întrebarea ”Ai vrut să renunţi vreodată în tot acest timp?”. Dică a răspuns: ”Nu vreau să comentez acest lucru acum”.

 

Afla mai multe despre: nicoale dicăfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare