Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord istoric! Real Madrid s-a înţeles cu un jucător de la Barca. Fotbalistul a jucat în ultimul Clasico

Acord istoric! Real Madrid s-a înţeles cu un jucător de la Barca. Fotbalistul a jucat în ultimul Clasico

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid dă o nouă lovitură Barcelonei. Presa iberică anunţă un acord al madrilenilor pentru Ilaix Moriba.

Potrivit Don Diario, Real Madrid are un acord cu Ilaix Moriba, unul dintre fotbaliştii de mare perspectivă ai catalanilor. Sursa citată notează că dacă Ilaix Moriba nu va prelungi cu Barcelona, va ajunge la Real Madrid.

Ilaix Moriba spre Real Madrid?

”Ilaix Moriba şi Real Madrid au un acord pentru transferul fotbalistului din 2022. Jucătorul poate ajunge gratis la Madrid dacă nu va ajunge la un acord cu Barca în perioada următoare” anunţă sursa citată.

Real Madrid este în contact permanent cu anturajul fotbalistului, susţine în exclusivitate sursa citată, notând că marea promisiune a fotbalului iberic nu pare decis să-şi prelungească înţelegerea cu Barca.

Ilaix Moriba a jucat inclusiv în cel mai recent El Clasico, meci câştigat de Real Madrid pe Estadio Alfredo di Stefano, scor 2-1. La una din ultimele faze ale jocului, Moriba a trimis mingea în bară şi a ratat şansa de a egala situaţia pe tabela de marcaj.  Don Diario susţine că pe lângă Ilaix Moriba, Real Madrid vrea să-l mai aducă, tot gratis, pe Leon Goretzka, fotbalist căruia îi expiră contractul cu Bayern Munchen, vara viitoare.

Ce îi propune Barcelona lui Ilaix

Potrivit El Mundo Deportivo, Barca urmează să îi propună lui Ilaix un contract pe o perioadă mai scurtă de timp, pentru a-i permite tânărului fotbalist să renegocieze cât mai repede un nou acord.

O variantă pe care Ilaix ar fi tentat să o accepte, doar în condiţiile în care propunerea actuală ar depăşi 3 milioane de euro, sumă pe care Barca a asigurat-o altor fotbalişti tineri promovaţi la prima echipă, printre care Araujo sau Pedro. 

Ilaix Moriba este cotat la 25 de milioane de euro. Are numai 18 ani, iar în La Liga a bifat 14 meciuri, marcând un gol şi oferind trei pase decisive. Ilaix a jucat în sezonul trecut şi în UEFA Champions League, dar şi în Copa del Rey

Afla mai multe despre: ilaix moriba 

viewscnt
Articole similare