Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ACORD pentru Dan Nistor! Craiova negociază cu un antrenor care l-a refuzat pe Gigi Becali

ACORD pentru Dan Nistor! Craiova negociază cu un antrenor care l-a refuzat pe Gigi Becaligalerie foto
Comentarii

U Craiova s-a despărţit de Victor Piţurcă, dar pare aproape să-l transfere pe Dan Nistor, una dintre principalele sale ţinte.

Dan Nistor nu a semnat încă pentru Universitatea Craiova, dar are şanse bune să o facă. Dinamo şi Craiova s-ar fi înţeles deja asupra termenilor acordului pentru unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din Liga 1. Rămâne ca mijlocaşul dinamovist să-şi pună semnătura pe contractul cu U Craiova, imediat ce în ţară, va ajunge impresarul său, Lucian Marinescu.

Edward Iordănescu la U Craiova? Negocieri pentru tehnicianul care l-a refuzat pe Gigi Becali

Mihai Rotaru, patronul Craiovei , caută o soluţie cât mai bună pentru a-l înlocui pe fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă.

Oltenii au luat în calcul numele lui Cristiano Bergodi şi s-au gândit, susţin unele surse şi la varianta Marius Şumudică. Totuşi, unul dintre numele pentru care Mihai Rotaru insistă este Edward Iordănescu, tehnicianul de la Gaz Metan Mediaş.

Patronul Craiovei încearcă să-l convingă pe Iordănescu Jr, antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali, în momentul în care patronul de la FCSB s-a gândit la numirea sa, imediat după demiterea lui Bogdan Andone. 

Bergodi rămâne în carţi

Cristiano Bergodi, Fostul antrenor al echipei FC Voluntari a petrecut sărbătorile în Italia, iar pe data de 6 ianuarie revine pentru a-şi încheia conturile cu gruparea ilfoveană.

Mihai Rotaru îl are pe listă pe Bergodi printre variantele de posibili înlocuitori ai lui Victor Piţurcă, tehnician care şi-a dat demisia sâmbătă.

În vârstă de 55 de ani, Cristiano Bergodi a mai antrenat în România formaţiile FC Naţional, CFR Cluj, Rapid Bucureşti, Steaua, Politehnica Iaşi, ASA Târgu Mureş şi FC Voluntari. El s-a despărţit de FC Voluntari recent, lăsând formaţia pe ultimul loc în clasament, după ce în stagiunea trecută reuşise o salvare miraculoasă de la retrogradare.

Afla mai multe despre: dan nistoredward iordănescucraiova 

viewscnt
Articole similare