Experiențe împreună.
You are here:

Acord pentru Haaland! Norvegianul a acceptat propunerea şi devine marele transfer al verii în fotbalul mondial

Acord pentru Haaland! Norvegianul a acceptat propunerea şi devine marele transfer al verii în fotbalul mondial

Transferuri

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid a ajuns la un acord cu Erling Haaland şi negociază transferul său cu Borussia Dortmund.

Deportes Cuatro aruncă bomba verii: ”Erling Haaland s-a înţeles cu Real Madrid!”. Potrivit sursei citate, Real Madrid are acceptul fotbalistului şi a demarat deja negocierile cu Borussia Dortmund.

 

 

Haaland la Real Madrid? Spaniolii anunţă negocierile dintre Real şi Borussia. Norvegianul şi-ar fi dat deja acordul

Televiziunea spaniolă anunţă că prima ofertă a madrilenilor a fost de 110 milioane de euro, una respinsă însă de clubul german. Informaţia celor de la Cuatro este susţinută şi de cotidianul italian La Reppublica, sursă care anunţă că Borussia Dortumnd ar vrea 150 de milioane de euro pentru atacantul norvegian.

Autor a 41 de goluri în stagiunea trecută, Haaland reprezintă opţiunea numărul 1 a madrilenilor pentru a-şi întări ofensiva, în contextul în care Florentino Perez vrea să-l aducă pe Kylian Mbappe, gratis, din stagiunea 2022.

Vă reamintim că agentul fotbalistului, Mino Raiola, a discutat în aprilie atât cu FC Barcelona, cât şi cu Real Madrid, despre interesul acestor două cluburi pentru atacantul Borussiei Dortmund.

”Tocmai am câstigat primul meu trofeu major şi a fost un sentiment extraordinar. Vreau să câstig mai multe trofee. Sunt un mare fan al Ligii Campionilor şi cred că toată lumea ştie asta", a declarat recent Erling Haaland, pentru Viaplay Football.

Pe de altă parte, Borussia Dortmund a anunţat în luna mai, prin intermediul directorului sportiv Michael Zorc, că Erling Haaland nu va pleca în această vară: “Haaland va fi alături de noi în sezonul viitor. Am zis peste tot: noi continuăm să facem planurile echipei cu el. Pot să o spun încă de cinci ori”, a spus Zorc.

Haaland este legitimat la Borussia Dortmund din ianuarie 2020 şi are contract până în iunie 2024. Haaland a fost transferat în urmă cu un an şi jumătate de la RB Salzburg pentru suma de 20 de milioane de euro.

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat