Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord pentru Mousa Dembele! Mijlocaşul belgian părăseşte Premier League după nouă ani

Acord pentru Mousa Dembele! Mijlocaşul belgian părăseşte Premier League după nouă ani

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur a ajuns la un acord cu gruparea chineză Beijing Sinobo Guoan, pentru transferul mijlocaşului Mousa Dembele, informează presa engleză.

Potrivit Sky Sports, gruparea chineză a făcut o ofertă pentru Dembele, după ce a făcut rost de un loc liber pentru un jucător străin, ofertă acceptată de englezi. Jurnaliştii englezi notează că Tottenham şi Beijing Guoan s-au înţeles pentru aproximativ zece milioane de euro.

Mijlocaşul belgian şi-a dorit să meargă în China încă din vară, dar nu a avut nicio ofertă, cu excepţia unei propuneri venite de la Internazionale Milano, care are investitori chinezi.

Intrat în ultimele luni de contract în această lună, Mousa Dembele şi-a putut negocia plecarea şi s-a înţeles cu Beijing Guoan, locul 4 în ediţia trecută a Superligii Chineze.

 

 

În vârstă de 31 de ani, Dembele a ajuns în Premier League în vara anului 2010, fiind transferat de Fulham de la AZ Alkmaar, pentru şase milioane de euro. După doar doi ani, Tottenham a plătit pentru el 19 milioane de euro. În tot acest timp, Dembele a strâns 249 de meciuri pentru actuala formaţie antrenată de Mauricio Pochettino şi a reuşit zece goluri şi 12 assist-uri.

18 milioane de euro este cota lui Dembele

32 de ani va împlini mijlocaşul central, la 16 iulie

82 de selecţii şi 5 goluri are Dembele la naţionala Belgiei 

Afla mai multe despre: dembeletottenhambeijing 

viewscnt
Articole similare