Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord pentru transfer". Barcelona l-a convins: semnează pe cinci ani! Cât plătesc catalanii

"Acord pentru transfer". Barcelona l-a convins: semnează pe cinci ani! Cât plătesc catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a mai reuşit un transfer de mare viitor. Catalanii au deja un acord pentru transferul lui Pablo Torre (18 ani), "wonderkid-ul" de la Racing Santander. Conducerea Barcelonei a reuşit să ajungă la o înţelere pentru mijlocaşul de creaţie, pentru care va plăti mai puţin de 10 milioane de euro.

"Acord pentru transfer". Barcelona l-a convins: semnează pe cinci ani! Cât plătesc catalanii

Cu gândul la viitor, Barcelona pregăteşte campania de achizţii din vara lui 2022, în care Erling Haaland e marea ţintă. Până atunci, catalanii au reuşit transferul unui fotbalist de mare viitor, care va fi înregimentat la echipa a doua, dar va fi implicat activ în activităţile echipei mari.

Este vorba despre Pablo Torre, un mijlocaş ofensiv de 18 ani care joacă la Racing Santander, în liga a treia din Spania. Jurnaliştii Luis Rojo şi Mario Cortegana scriu despre faptul că Barcelona are deja un acord pentru transferul lui Pablo Torre.

Pablo Torre are în contractul cu Racing Santander o clauză de reziliere de 10 milioane de euro, dar Barcelona va negocia să plătească mai puţin din această sumă. Catalanii intenţionează să oficializeze transferul lui Pablo Torre vineri, 4 martie.

Pablo Torre a marcat şase goluri şi a livrat şapte pase de gol în 23 de meciuri jucate alături de Racing Santander în actualul sezon. Fotbalistul spaniol mai are contract cu formaţia de liga a treia până în 2025.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Pablo Torre în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferacordpablo torre 

viewscnt
Articole similare