Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord pentru un an şi jumătate!". Barcelona s-a înţeles cu atacantul dorit de Xavi!

"Acord pentru un an şi jumătate!". Barcelona s-a înţeles cu atacantul dorit de Xavi!

FC Barcelona

Comentarii

Alvaro Morata (29 de ani) s-a înţeles cu Barcelona pentru un contract pe un an şi jumătate pe Camp Nou şi vrea să se transfere. Catalanii trebuie să aştepte ca Juventus să se înţeleagă cu un alt atacant, înlocuitor, pentru a-i da drumul vârfului dorit de Xavi. Morata e legitimat la Altetico Madrid, dar e împrumutat la Juventus.

"Acord pentru un an şi jumătate!". Barcelona s-a înţeles cu atacantul dorit de Xavi!

Jurnalistul italian Romeo Agresti scrie că Barcelona şi Alvaro Morata s-au înţeles asupra unui contract pe un an şi jumătate, iar atacantul vrea pe Camp Nou. Sursa citată scrie că, pentru a fi de acord cu transferul, Juventus vrea să-i găsească mai întâi un înlocuitor pe măsură lui Morata.

Xavi îl consideră pe Morata unul dintre cei mai buni atacanţi din lume şi îşi doreşte foarte mult transerul său la FC Barcelona. Sursa citată scrie că anturajul jucătorului a recunoscut interesul catalanilor pentru Alvaro Morata.

Alvaro Morata a crescut la Real Madrid, după ce a trecut şi pe la juniorii lui Atletico şi Getafe. La Real, Morata a strâns 95 de meciuri, 31 de goluri şi 11 pase de gol. La Atletico, atacantul spaniol a acumulat 61 de partide, 22 de goluri şi şase pase de gol. Cel mai bine s-a simţit la Juventus, pentru care a marcat de 54 de ori şi a livrat 33 de pase decisive în 160 de partide.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alvaro Morata în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferalvaro morata 

viewscnt
Articole similare