Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord total". Barcelona, al doilea transfer gratis pentru sezonul viitor!

"Acord total". Barcelona, al doilea transfer gratis pentru sezonul viitor!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a ajuns la un "acord total" cu Franck Kessie (25 de ani), fotbalist aflat în ultimele şase luni de contract cu AC Milan. Mijlocaşul va ajunge, liber de contract, în vară pe Camp Nou.

"Acord total". Barcelona, al doilea transfer gratis pentru sezonul viitor!

Sport, ziar cu surse bune în cadrul clubului Barcelona, anunţă, marţi, că formaţia catalană a ajuns al un "acord total" pentru transferul lui Franck Kessie. Aflat în ultimele şase luni de contract cu AC Milan, Kessie a putut să negocieze cu orice echipă.

Barcelona a reuşit să-l convingă şi fotbalistul ivorian va semna liber de contract, în vară, şi va juca pe Camp Nou. Este al doilea transfer gratis pe care Barcelona îl reuşeşte pentru sezonul viitor, după Andreas Christensen (25 de ani) de la Chelsea.

Cesar Azpilicueta şi Noussair Mazraoui sunt celelalte ţinute ale catalanilor pentru perioada de mercato din vară, iar cei doi pot ajunge de asemenea liberi de contract pe Camp Nou.

Kessie, salariu de 6,5 milioane de euro pe an la FC Barcelona

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Barcelona i-a făcut o ofertă oficială lui Franck Kessie, "închizătorul" lui AC Milan. Fotbalistul ivorian rămâne liber de contract în vara lui 2022, iar Barcelona i-a oferit un salariu de 6,5 milioane de euro pe sezon pentru a semna gratis.

AC Milan a plătit 24 de milioane de euro pentru transferul lui Franck Kessie în 2019, de la Atalanta.

  • 48 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Franck Kessie în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kessiebarcelonatransferacord total 

viewscnt
Articole similare