Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord total Barcelona - Inter pentru transferul lui Lautaro Martinez! Oferta care i-a convins pe "nerazzurri"

Acord total Barcelona - Inter pentru transferul lui Lautaro Martinez! Oferta care i-a convins pe "nerazzurri"

FC Barcelona

Comentarii

Lautaro Martinez (22 de ani) e din ce în ce mai aproape de FC Barcelona. Mundo Deportivo scrie că şefii catalani şi ai celor de la Inter au bătut palma, asta după ce fotbalistul argentinian a refuzat propunerea de prelungire a contractului pe "Giuseppe Meazza".

Inter şi FC Barcelona negociază de mult timp transferul lui Lautaro Martinez, dar se pare că de această dată s-a ajuns la un punct comun. Presa din Spania scrie că părţile au oprit negocierile pentru moment, dar acestea vor fi reluate în august. Totuşi, conform Mundo Deportivo, se pare că şefii celor două echipe s-au înţeles asupra termenilor tranzacţiei. Sursa citată scrie că oferta Barcelonei este de 70 de milioane de euro plus Juniro Firpo (24 de ani), fotbalist cotat la 41 de milioane de euro. Astfel, catalanii au reuşit să acopere suma de 111 milioane de euro, cât valora clauza de rezilere a lui Lautaro.

Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, a anunţat zilele trecute că transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani) e o prioritate pentru clubul catalan, în detrimentul reîntoarcerii lui Neymar (28 de ani) de la PSG.

Acord Lautaro - FC Barcelona. De mult timp!

Dacă în ceea ce priveşte negocierile cu Inter lucrurile n-au fost clare până acum, FC Barcelona a reuşit să-l convingă demult pe Lautaro Martinez. Argentinianul a şi-a dat acordul să vină la FC Barcelona, după ce a negociat noul său contract, prin intermediul agentului. Concret, Lautaro va semna pe cinci sezoane cu catalanii şi va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro pe an. "Lautaro Martinez şi-a dat OK-ul pentru a îmbrăca tricoul blaugrana şi aşteaptă ca şefii celor două cluburi să bată palma!", notau cei de la Sport acum o lună, citând presa din Italia.

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelonainter 

viewscnt
Articole similare