Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord total cu David Silva! Spaniolul s-a înţeles cu un club de top din Europa. Ce salariu va încasa şi când pleacă de la Manchester City

Acord total cu David Silva! Spaniolul s-a înţeles cu un club de top din Europa. Ce salariu va încasa şi când pleacă de la Manchester City

Manchester City

Comentarii

David Silva (34 de ani) a ajuns la o înţelegere cu o altă echipă. Internaţionalul spaniol va pleca de la Manchester City după ce se va termina sezonul din UEFA Champions League.

Corriere dello Sport anunţă că David Silva a ajuns la un acord cu Lazio şi va semna un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu echipa antrenată de Simone Inzaghi. În Serie A, Silva va câştiga un salariu de 2,5-3 milioane de euro, însă cu tot cu bonusuri, câştigul net anual va ajunge la aproximativ patru milioane de euro. 

În timpul în care agentul său negociază ultimele detalii cu Lazio, David Silva se pregăteşte de ultimele meciuri în tricoul lui Manchester City. Chiar dacă şi-a luat adio după 10 ani petrecuţi în Anglia, "cetăţenii" sunt în continuare angrenaţi în UEFA Champions League, iar Pep Guardiola se bazează pe Silva, despre care a spus că ar merita să câştige trofeul Ligii Campionilor la ultimul meci pentru City. 

În paralel, presa italiană a aflat deja că Silva se va muta cu soţia sa într-o casă din Olgiata, un cartier din nordul Romei. Totodată, spaniolul vine de la Manchester şi cu un antrenor personal. 

Afla mai multe despre: david silvalazio 

viewscnt
Articole similare