Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord total pentru un nou contract! Fotbalistul Barcelonei semnează până în 2024, cu salariul redus

Acord total pentru un nou contract! Fotbalistul Barcelonei semnează până în 2024, cu salariul redus

FC Barcelona

Comentarii

Sergi Roberto (29 de ani) şi Barcelona au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, după mai multe runde de negocieri.

Acord total pentru noul contract al lui Sergi Roberto la FC Barcelona!

Actuala înţelegere dintre Sergi Roberto şi Barcelona expiră în vara lui 2022, iar părţile s-au aşezat de mai mult timp la masa negocierilor pentru reînnoirea contractului. După mai multe întâlniri între jucători, agenţii săi şi club, părţile au ajuns la un acord pentru prelungire.

Jurnaliştii Marta Ramon şi Jordi Gil, de la RAC1, anunţă că acordul pentru noul contract al lui Sergi Roberto la Barcelona e total şi că acesta va semna până în 2024.

Mai mult, Sergi Roberto, unul dintre căpitanii Barcelonei din acest sezon, a acceptat şi scăderea salariului, având în vedere situaţia financiară grea în care se zbate clubul. Lipseşte doar semnătura lui Sergi Roberto de pe noul contract, după cum anunţă sursa citată, dar acest lucru se va întâmpla după ce avocaţii şi reprezentanţii săi vor studia toate părţile din contract.

Sergi Roberto joacă la FC Barcelona din 2011, la echipa mare, după ce a crescut la clubul catalan, iar în tot acest timp a strâns 307 meciuri, 12 goluri şi 37 de pase de gol.

  • 18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergi Roberto în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergi robertocontractbarcelona2024 

viewscnt
Articole similare