Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ACS Poli Timişoara, aproape retrogradată. Adrian Neaga: ”Îi felicit în fiecare zi pe jucători, dar atât putem”

ACS Poli Timişoara, aproape retrogradată. Adrian Neaga: ”Îi felicit în fiecare zi pe jucători, dar atât putem”

Superliga

Comentarii

ACS Poli Timişoara a făcut doar egal la Botoşani, scor 0-0 şi şansele să se salveze de la retrogradare sunt tot mai mici. Adrian Neaga spune însă că este mândru de jucătorii săi.

ACS Poli a mai făcut un pas spre liga secundă. Echipa antrenată de Adrian Neaga a făcut doar 0-0 cu FC Botoşani şi este la trei puncte de primul loc care aduce salvarea şi la unul singur de cel care asigură barajul pentru menţinerea în Liga 1. Neaga spune însă că este mândru de jucătorii săi, deoarece evoluează cu multă determinare, deşi la echipă sunt multe probleme:

”Nu am ce să le reproşez băieţilor. Ţin să-i felicit în fiecare zi pentru dăruirea pe care o arată şi la antrenamente, şi la jocuri. Atât putem. Gladiatorii luptă până la final. Vedem ce va fi, ori murim, ori rămânem în Liga 1. Mai avem două meciuri de disputat în care să vedem dacă ne putem salva sau nu. Trebuie să trecem peste problemele noastre şi să ne agăţăm de fiecare şansă pe care o avem.

Raţ este de apreciat atitudinea lui şi tot ce face pentru echipă. Ar trebui cei tineri să ia exemplu de la el, pentru că este un exemplu pentru ei. Eu cred în şansele noastre că ne vom salva”,
a declarat Adrian Neaga pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: acs poli timisoarafc botosaniadrian neagaliga 1 

viewscnt
Articole similare