Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ACS Poli Timişoara are un nou antrenor după despărţirea de Ionel Ganea

ACS Poli Timişoara are un nou antrenor după despărţirea de Ionel Ganea

Liga 2

Comentarii

În partida cu Luceafărul Oradea, formaţia ACS Poli Timişoara a fost condusă de interimarul Petre Vlătănescu. Oficialii divizionarei secunde au luat decizia de a numi un nou antrenor principal după acest meci.

Ştefan Nanu (49 de ani) a fost numit în funcţia de antrenor principal al formaţiei ACS Poli Timişoara. Fost antrenor la Poiana Câmpina, Petrolul Polieşti, Minerul Motru sau Farul Constanţa, fostul internaţional român preia acum din mers gruparea de pe Bega: ”Vreau să fac din ACS Poli Timişoara o echipa importantă în fotbalul de la noi!” a anunţat noul tehnician de pe Bega.

ACS Poli Timişoara ocupă locul 15 în campionat după primele patru etape. Gruparea timişoreană a câştigat doar partida cu Ripensia din runda a treia şi a încasat 12 goluri în primele patru meciuri.

Născut la Filiaşi, Nanu a evolaut timp de 4 ani la Electroputere Craiova, înainte să semneze cu Farul Constanţa. La Rapid a jucat timp de două sezoane, pentru ca între 1999 şi 2003 sa îmbrace tricoul olandezilor de la Vitesse Arnhem.

În 2003 s-a întors în Romania pentru a juca la Steaua, dar s-a retras în 2005 în tricoul formaţiei Oţelui Galaţi. Pentru reprezentativa României, Fane Nanu a jucat 7 meciuri între 1999 şi 2000.

Afla mai multe despre: ştefan nanuacs poli timişoara 

viewscnt
Articole similare