Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Act de vandalism la baza FCSB din Berceni! Mesajele jignitoare apărute în "casa" echipei la adresa lui Gigi Becali după plecarea lui Edi Iordănescu | FOTO EXCLUSIV

Act de vandalism la baza FCSB din Berceni! Mesajele jignitoare apărute în "casa" echipei la adresa lui Gigi Becali după plecarea lui Edi Iordănescu | FOTO EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mesaje jignitoare au apărut pe clădirile, dar şi pe gardul bazei echipei FCSB. Persoane au reuşit să pătrundă în "casa" echipei din Berceni, în ziua în care lotul a rămas fără antrenor.

Act de vandalism la baza FCSB

"Gigi coach m***", "M*** familia Becali", "Satana", "Gigi, să arzi în Iad" sunt câteva dintre mesajele semnate de PN 95 şi care au apărut după ultimele evenimente din cadrul clubului. 

Edward Iordănescu, un antrenor susţinut de ultraşii FCSB-ului, s-a despărţit de vicecampioana României la câteva luni de la instalarea pe banca tehnică. În ultima perioadă, relaţia antrenor-finanţator s-a deteriorat, după ce Gigi Becali s-a plâns că echipa nu joacă pe placul său. 

Cu câteva ore înainte de mesajul peluzei FCSB, Gigi Becali anunţat că nu este impresionat de revolta suporterilor echipei din Berceni şi i-a îndemnat să se îndrepte către rivale, dacă nu sunt mulţumiţi. 

Galerie foto cu mesajele apărute la baza FCSB

Peluza Nord, mesaj ironic după ziua neagră de la FCSB

"Cu deosebit respect şi bucurie în suflet suntem  absolut încântaţi de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorinţa de dialog dar o considerăm absolut inutilă atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate!

Ne-am dori mereu că patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofiţer de presă, contabil, şef la marketing şi mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele 5 schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fără rezultate, lipsa oricărei perspective la câştigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene.

Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruşi jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevărat această echipă.

Un prim pas important şi ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din pipera, fără tribune (da-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul mulţi funcţional să poată fi şi şef de galerie, suporter de rând sau ultras feroce (poate şi puţin huligan).

Viaţă noastră are sens acum!", a transmis Peluza Nord. 

Galerie foto cu mesajele apărute la baza FCSB

Pentru Telekom Sport, Gigi Becali a menţionat un antrenor care poate fi instalat la FCSB. De asemenea, a susţinut că nu-l ia în calcul pe Mirel Rădoi. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbbaza fcsb berceni vandalizatagigi becali 

viewscnt
Articole similare