Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acţiunile clubului Juventus au crescut cu aproape şase la sută după transferul lui Cristiano Ronaldo

Acţiunile clubului Juventus au crescut cu aproape şase la sută după transferul lui Cristiano Ronaldo
Comentarii

Acţiunile clubului Juventus Torino au crescut, marţi, cu 5,77 la sută, după anunţul transferului atacantului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, informează lequipe.fr.

Acţiunile au ajuns la un maxim de 0,9 euro unitatea în câteva minute după ce a fost oficializat transferul, dar au închis ziua la 0,85 euro. Creşterea de la apariţia informaţiilor privind transferul lui Ronaldo este de peste 30 la sută. Juventus e cotată acum la 730 de milioane de euro.

Lunea trecută, acţiunile erau cotate la 0,65 euro unitatea, iar joi au închis la 0,82 euro, după ce au apărut informaţii privind o posibilă sosire a lui Ronaldo al Torino. Numai joi, acţiunile au crescut cu 11,9 la sută.

Clubul Real Madrid a confirmat oficial, marţi, transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo la campioana Italiei, Juventus Torino.

Suma transferului este de 105 milioane de euro, iar jucătorul va semna un contract pe patru ani, urmând a primi 30 de milioane de euro pe sezon.

Cristiano Ronaldo era la Real Madrid din vara anului 2009, după ce a mai jucat la Sporting Lisabona şi Manchester United.

Atacantul de 33 de ani a sosit la Madrid de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. La formaţia madrilenă, el a marcat 451 de goluri în nouă sezoane, cele mai multe din istoria Realului.

Cu echipa madrilenă, portughezul a câştigat 16 trofee, între care de patru ori Liga Campionilor, ultimele trei la rând. De asemenea, la nivel individual, el a fost cucerit de patru ori Balonul de Aur, de două ori titlul The Best, acordat de FIFA, şi de trei ori Gheata de Aur.

El mai avea contract cu campioana Europei până în vara anului 2021.

Afla mai multe despre: ronaldojuventustransfer 

viewscnt
Articole similare