Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Activează pachetul Telekom Sport+ în doar câteva minute, direct de pe telefonul tau! Cum te poţi abona prin MyAccount

Activează pachetul Telekom Sport+ în doar câteva minute, direct de pe telefonul tau! Cum te poţi abona prin MyAccount

Special

Comentarii

Începând din 1 octombrie, Telekom Sport 1 şi Telekom Sport se văd exclusiv prin pachetul Telekom Sport+. Acesta este inclus în grila abonaţilor L. Abonaţii M îşi pot activa extraopţiunea pentru doar 1 euro.

Abonează-te şi tu la Telekom Sport+ şi ai şansa să trăieşti Experienţe Live alături de idolii tăi pe cele mai mari stadioane ale Europei.

În PLUS, eroii Mirel Rădoi, Cosmin Contra sau Bogdan Stelea te invită să trăieşti alături de ei experienţă spectacolului şi a adrenalinei direct de pe stadion. Eşti automat înscris cu şanse reale de a vedea pe viu un meci din orice competiţie de mai jos, direct din marile oraşe ale lumii.

Poţi merge în Spania să vezi El Clasico Real Madrid – Barcelona, poţi trăi experienţă Formulă 1 chiar de pe circuit, ai şansa să ajungi în America să vezi un show de NBA, ocazia să o susţii pe Simona Halep într-un mare turneu de tenis din Europa sau să fii în tribune să vezi pe viu finală de fotbal din Champions League.



În PLUS, ai şansa să primeşti chiar de la Vlad Enăchescu tricoul echipei tale favorite de fotbal din Champions League, cu semnătură originală. De asemenea, ai şansa să-ţi bată la uşă Mirel Rădoi, să vedeţi meciul împreună la tine.

Aboneaza-te acum si nu rata cele mai tari meciuri din acest weekend. Canalele din pachetul Telekom Sport+ (Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2) se vad incepand din acest weekend exclusiv pentru clientii M care au activata extra optiunea Telekom Sport+. Toti clientii L au acest pachet inclus in grila.

Mai multe detalii despre abonare pe www.telekom.ro/plus

Afla mai multe despre: telekom sport +telekom plus 

viewscnt
Articole similare