Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum 7 ani, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund jucau în finala UCL. Marţi, cele două rivale, joacă în direct la Telekom Sport pentru titlu

Acum 7 ani, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund jucau în finala UCL. Marţi, cele două rivale, joacă în direct la Telekom Sport pentru titlugalerie foto

Bundesliga

Comentarii

Pe 25 mai 2013, pe Wembley, Borussia Dortmund şi Bayern Munchen se întâlneau în finala Ligii Campionilor. Partida a fost în direct la Telekom Sport.

Mario Mandzukic şi Arjen Robben aduceau atunci trofeul pentru bavarezi, deşi Ilkay Gundogan restabilise egalitatea, din penalty, în minutul 68. Olandezul Arjen Robben a marcat pe final şi l-a lăsat pe Jurgen Klopp fără trofeu.

Telekom Sport a transmis atunci finala UEFA Champions League, care a fost acoperită de la faţa locului de reporterii şi comentatorii postului nostru de televiziune.

Marţi, de la ora 19:30, cele două rivale se vor duela din nou, în direct la Telekom Sport, într-un meci decisiv pentru titlul din Bundesliga. De această dată, partida se va juca fără spectatori.

Arjen Robben a fost declarat omul finalei de către UEFA, iar Manuel Neuer a fost votat omul meciului de către fani. Italianul Rizzoli a arbitrat finala UEFA Champions League.

Au evoluat atunci:

  • Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gundogan - Blaszczykowski, Reus, Groskreutz - Lewandowski
  • Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery - Mandzukic

Au mai jucat: Nuri Şahin, Julian Schieber (BVB) / Luis Gustavo, Mario Gomez (Bayren)

Marţi, de la 19:30, Borussia îşi joacă ultima şansă la titlu, în faţa marii sale rivale. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bayern munchenborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare