Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum e gata! Se face schimbul verii în Serie A: anunţul făcut în urmă cu câteva minute de italieni

Acum e gata! Se face schimbul verii în Serie A: anunţul făcut în urmă cu câteva minute de italieni

Serie A

Comentarii

Cel mai vehiculat schimb de jucători din această vară, pare la un pas să se concretizeze. Juventus şi AC Milan vor încheia miercuri seara negocierile pentru transferurile a trei jucători importanţi, anunţă Gazzeta dello Sport.

Higuain ajunge la AC Milan alături de fundaşul Mattia Caldara, iar Leonardo Bonucci se întoarce la Juventus. Informaţia publicată de cotidianul Gazzetta dello Sport este confirmată şi de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio.

 

 

Aproape 20 de milioane de euro vor plăti milanezii pentru Higuain în această vară şi alte 35 de milioane în vara anului viitor. În total, aproape 55 de milioane de euro pe care Juventus îi va încasa pentru atacantul său. Interesant este ca englezii scriau că oferta celor de la Chelsea pentru Higuain ar fi fost una mai mare. Argentinianul a acceptat şi el propunerea lui Milan, scrie presa din Italia.

Tot la Milan ajunge şi fundaşul Caldara, unul dintre marile talente ale fotbalului italian când vine vorba de fundaşii lansaţi în ultimii ani. Juve plătise pentru el 26 de milioane de euro celor de la Atalanta, iar acum îl dă la schimb pentru Bonucci, fotbalist care renunţă la salariul mai mare de la Milan, pentru a se întoarce la Juve, unde va fi coechipier cu Cristiano Ronaldo.

Gazzetta dello Sport scrie că întâlnirea decisivă a avut loc la Milano, acolo unde Juve a fost reprezentată de Beppe Marotta şi Fabio Paratici. Agentul lui Bonucci, Alessandro Lucci a fost şi el prezent la întâlnire şi a fost văzut foarte fericit la finalul ei.

Întrebat miercuri seara dacă transferul lui Bonucci la Juve este rezolvat, Marotta a răspuns cu un zâmbet larg: "Aproape, aproape!".

  • 7 sezoane a jucat Bonucci la Juve

  • 319 partide adună fundaşul la torinezi şi 19 goluri marcate

  • 6 titluri a câştigat Bonucci în Seria A

  • 51 de meciuri a jucat sezonul trecut la Milan

Afla mai multe despre: bonuccihiguainjuventusmilantransferurischimb 

viewscnt
Articole similare