Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum e momentul! Tensiune maximă în naţionala Serbiei înaintea meciului cu România. Complot împotriva selecţionerului?

Acum e momentul! Tensiune maximă în naţionala Serbiei înaintea meciului cu România. Complot împotriva selecţionerului?

Echipa națională

Comentarii

Atmosfera nu e deloc grozavă în lotul naţionalei Serbiei. Nemanja Matic, al doilea căpitan al viitoarei adversare a României, a iscat valuri de reacţii în ţara sa.

Nemanja Matic a fost convocat de selecţionerul Serbiei pentru partidele cu Muntenegru şi cu România, dar nu a dorit să vină la lot. Mijlocaşul lui Manchester United a suferit o uşoară accidentare în partida de campionat cu Newcastle şi l-a rugat pe Mladen Krstajic să îl învoiască pentru dubla cu Muntenegru şi România, iar acesta a acceptat.

Matic nu a fost prezent însă nici la reunirea lotului, precum Kolarov. Primul căpitan al sârbilor a mers să îşi încurajeze coechipierii, chiar dacă şi el este accidentat.

Apoi, Matic a postat un mesaj la persoana a treia despre el însuşi, prin care i-a nedumerit pe sârbi şi a inflamat spiritele. "Da, Nemanja Matic e pregătit să moară pentru Serbia, la fel ca strămoşii săi, cu acelaşi entuziasm! Şi o va face! Să nu ai îndoială, Nemanja!".

"Ştiu că voi, jurnaliştii, sunteţi interesaţi de ceea ce a scris Nemanja Matic pe Instagram, dar nu şi de faptul că vom juca un meci istoric. E adevărat că am vorbit cu el în weekend de două sau de trei ori. Mi-a vorbit despre situaţia lui după meciul cu Newcastle. Am convenit că e mai bine să se odihnească. Trăiesc pentru ziua în care voi susţine o conferinţă de presă şi nu va mai exista presiune din afara fotbalului", a declarat selecţionerul Serbiei, Mladen Krstajic.

Acesta nu e singurul scandal din ultimul timp. Vladimir Stojkovic, Branislav Ivanovic, Dusko Tosic şi Luka Milivojevic nu vor mai veni la echipa naţională sub comanda lui Mladen Krstajic. Nici Matija Nastasic nu mai acceptă convocările cât timp naţionala rămâne cu acelaşi selecţioner, relatează presa din Serbia.

Afla mai multe despre: maticromaniaserbiamuntenegruromania 

viewscnt
Articole similare