Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum e oficial! Gonzalo Higuain e noul jucător al lui Chelsea: prima reacţie a atacantului argentinian şi ce număr va purta

Acum e oficial! Gonzalo Higuain e noul jucător al lui Chelsea: prima reacţie a atacantului argentinian şi ce număr va purtagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Chelsea a oficializat, miercuri seară, împrumutul lui Gonzalo Higuain de la Juventus. Atacantul argentinian, care în prima parte a sezonului a jucat sub formă de împrumut la AC Milan, va purta tricoul cu numărul nouă la noua sa echipă.

"Acum sper să răsplătesc încrederea pe care cei de la Chelsea mi-au oferit-o în afara terenului. Abia aştept să încep şi sper să mă adaptez cât mai repede", a fost prima reacţie a lui Higuain.

 

 

 

Antrenorul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, a confirmat, miercuri, transferul atacantului Gonzalo Higuain de la AC Milan. Cei doi au mai lucrat împreună la Napoli.

"Higuain este la câteva ore de a semna contractul cu Chelsea. Sperăm că va reuşi să înscrie imediat pentru noi, dar jocul său nu înseamnă doar goluri. A dovedit că este un atacant foarte puternic, mai ales în primul meu sezon la Napoli, atunci când a jucat foarte bine şi a reuşit 36 de goluri în 35 de meciuri în Serie A şi 39 în total. Este, bineînţeles, unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat de-a lungul carierei şi are experienţa necesară pentru a juca aici.

Vrea să câştige tot timpul, în orice situaţie. În aceea ce priveşte eşecul, nu i-aş spune aşa, pentru că a marcat nouă goluri pentru o echipă care nu este la nivelul lui Juventus", a declarat Maurizio Sarri, potrivit site-ului oficial al lui Chelsea.

Sarri a precizat că Higuain nu va putea să jaoce în meciul de joi cu Tottenham, pentru că a fost depăşită data limită a înregistrării transferului. Astfel, argentinianul va mai avea de aşteptat pentru a debuta.

În vârstă de 31 de ani, Gonzalo Higuain va juca la Chelsea sub formă de împrumut până în vară, cu opţiune ca mutarea să devină definitivă la finalul împrumutului.

Afla mai multe despre: sarri,  

viewscnt
Articole similare